x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) JANTA.RO CEL MAI COMPLEX CONFIGURATOR DE JANTE, ANVELOPE SI ROTI COMPLETE

(P) JANTA.RO CEL MAI COMPLEX CONFIGURATOR DE JANTE, ANVELOPE SI ROTI COMPLETE

18 Oct 2021   •   15:13
(P) JANTA.RO CEL MAI COMPLEX CONFIGURATOR DE JANTE, ANVELOPE SI ROTI COMPLETE

Configuratorul 3D din portalul JANTA.RO îți oferă posibilitatea de a selecta rapid jantele, anvelopele sau seturile de roți complete, care sunt 100% compatibile cu automobilul tău.

 

Jantele sunt componente esențiale atât pentru personalitatea estetică a automobilului, cât și pentru ținuta de drum a acestuia. Iar când le alegi ele trebuie să fie compatibile cu mașina ta atât din punct de vedere tehnic, cât și din perspectiva designului. De asemenea, ele trebuie să se încadreze în bugetul de care dispui, dar să ofere cele mai bune standarde de calitate. Configuratorul 3D din site-ul JANTA.RO te ghidează repede să selectezi jantele care respectă toate aceste cerințe.

 

CONFIGURATOR INTUITIV ȘI SPECIFICAȚII PERFECTE PENTRU AUTOMOBILUL TĂU

 

Configuratorul JANTA.RO este conceput pentru a oferi îndrumare rapidă și informații transparente. Meniul intuitiv ajută fiecare client să-și găsească o varietate de jante potrivite tehnic și estetic cu automobilul pe care îl deține. Nu trebuie să știi toate specificațiile și detaliile tehnice despre jantele necesare sau potrivite. Filtrele din configuratorul JANTA.RO vor lista exact jantele compatibile și omologate pentru automobilul selectat. Sunt incluse toate mărcile de automobile cunoscute pe piață. Pot fi selectate nu doar automobilele aflate acum în producție, ci și cele din generații anterioare, în unele cazuri fiind vorba chiar și despre modele din anii '90.

 

LIBERTATE STILISTICĂ

 

Potrivirea estetică a unui set de jante se face la fel ca și alegerea unor haine noi. Nu vei știi cum stau, decât după ce le probezi. Practic, designul fiecărui model de jantă poate schimba foarte mult aspectul general al automobilului tău. Din acest motiv, configuratorul 3D oferă funcții de ilustrare avansate care îți permit să probezi o varietate amplă de jante. Filtrezi jantele după marcă, dimensiuni sau design. În plus, selectezi culoarea caroseriei, precum și nuanța tapițeriei. Poți inclusiv să reglezi înălțimea gărzii la sol și să alegi cât de închisă la culoare este transparența geamurilor. Toate acestea au o influență importantă asupra personalității mașinii. Dar configuratorul 3D din site-ul JANTA.RO îți ilustrează cu exactitate fiecare aspect, fiecare schimbare. Așadar știi exact ce alegere să faci în funcție de automobilul tău. Și poți să descoperi variante de personalizare inedite, pe care le salvezi și le compari.

 

MĂRCI DE JANTE CU REPUTAȚIE PENTRU CALITATE

 

Portofoliul JANTA.RO include unele dintre cele mai respectate mărci din domeniu. Fiecare jantă inclusă în configuratorul 3D este însoțită de documentul de certificare.

 

Marca AEZ este definiția calității „Made in Germany“. Jantele AEZ din aliaj ușor au standarde premium. Iar proiectarea și designul lor sunt inspectate de TÜV Austria și TÜV Germania conform celor mai înalte rigori, înainte de intrarea în producție.

 

 

Jantele DEZENT respectă la rândul lor reputația germană. Sunt fabricate din aliaj ușor, au certificat TÜV Germania și oferă calitate de top la prețuri cât mai avantajoase. Totodată, gama DEZENT se remarcă prin diversitatea de jante, menită să întâmpine cerințile pentru orice format de automobil, din orice segment.

 

Marca DOTZ și-a câștigat popularitate impunând deseori trenduri de design. DOTZ este un brand foarte apreciat în deosebi de către cei care își personalizează automobilul. De altfel, este marca de top din piața aftermarket europeană. Jantele sale sunt proiectate de o echipă tânără, la centrul din Hirtenberg, Austria, punându-se accent pe rafinamentul construcției.

 

Totodată, a fost creată gama DOTZ 4x4, care cuprinde atât jante create special pentru cei pasionați de off-road, cât și modele de jante dedicate posesorilor de SUV-uri. Jantele DOTZ 4x4 sunt certificate pentru standardul înalt de calitate, după cum reflectă și jantele dure pentru off-road extrem, precum DOTZ Survival.

 

 

Configuratorul online JANTA.RO include și marca ALCAR, cu o gamă numeroasă de jante hibride sau din oțel. Acestea sunt propuse cu prețuri cât mai accesibile și economice. Se remarcă jantele ALCAR HYBRIDRAD, care combină standardele de proiectare ale unei jante din aliaj cu beneficiile practice ale jantelor din oțel.

 

Configurator 3D de roti complete

 

Alegerea anvelopelor și jantelor omologate, precum și potrivirea lor și montarea în seturi de roți complete nu trebuie să consume timp și resurse inutile. În acest scop, JANTA.RO pune la dispoziția clienților din România un configurator 3D intuitiv, care permite filtrarea și selectarea rapidă a jantelor și anvelopelor 100% compatibile cu modelele produse de toți constructorii auto cunoscuți la nivel internațional.

 

Există multiple beneficii pentru cumpărarea unui set complet de roți. În primul rând este justificată investirea într-un set de roți suplimentar celui cu care vine mașina echipată din fabrică. Setul de roți aftermarket poate fi, de exemplu, cel pentru iarnă, care poate avea dimensiuni mai mici și poate avea jante care rezistă mai bine la uzura produsă de gheață, sare și murdărie. Sau, poate se doresc roți cu jante și anvelope de mai bună calitate sau mai aspectuoase decât cele ale automobilului de serie.

 

 

Indiferent de preferințe, portofoliul JANTA.RO oferă o diversitate de jante din aliaj ușor AEZ, DOTZ, DEZENT și ENZO, sau jante din oțel ALCAR. Totodată, în configuratorul online JANTA.RO sunt incluse gamele de anvelope de vară, iarnă sau all season ale celor mai respectați producători, precum PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial.

 

De asemenea, un set adițional de roți însemnă că anvelopele nu se uzează prin montarea și demontarea repetată. Și, drept urmare, nu trebuie reechilibrate roțile la fiecare schimbare de sezon, când se

înlocuiesc anvelopele. Astfel, se evită cheltuieli și se câștigă timp, vizitele la service fiind mai rare. De altfel, seturile de roți comandate prin intermediul JANTA.RO sunt livrate către clienți deja montate și echilibrate. Așadar, sunt gata de montat pe mașină.

 

Alegerea roților 100% compatibile în configuratorul 3D JANTA.RO

 

Configuratorul virtual 3D JANTA.ro îndrumă utilizatorii pas cu pas pentru alegerea rapidă a jantelor și anvelopelor omologate și perfect compatibile cu fiecare automobil. Meniul intuitiv permite selectarea facilă a mărcii, modelului, anului de producție și motorizării. Iar în funcție de aceste repere sunt afișate toate jantele și anvelopele 100% potrivite pentru automobilul specificat.

 

De asemenea, configuratorul virtual oferă posibilitate alegerii de seturi de roți cu sau fără senzori de presiune. Fiecare jantă și anvelopă afișată este însoțită de o descriere detaliată a specificațiilor și prețurilor. Desigur, sunt afișate prețuri, iar utilizatorii au de ales între multiple versiuni de dimensiuni pentru jante și roți și selectează tipul de anvelopă potrivit pentru vară, iarnă sau all season.

 

De asemenea, configuratorul virtual oferă posibilitate alegerii de seturi de roți cu sau fără senzori de presiune. Fiecare jantă și anvelopă afișată este însoțită de o descriere detaliată a specificațiilor și prețurilor. Desigur, sunt afișate prețuri, iar utilizatorii au de ales între multiple versiuni de dimensiuni pentru jante și roți și selectează tipul de anvelopă potrivit pentru vară, iarnă sau all season.

 

PREȚURI ȘI OPȚIUNI PENTRU ORICE BUGET

 

Configuratorul JANTA.RO te îndrumă să faci cea mai bună și eficientă alegere. Poți selecta numărul de jante pe care dorești să-l achiziționezi. Poți achiziționa și seturi de senzori de presiune originali sau aftermaket prin intermediul configuratorului. Îți este indicat dacă setul de jante este certificat TÜV și pentru montarea lanțurilor de zăpadă.

 

Utilizatorii configuratorului 3D au opțiunea de a selecta doar jantele recomandate de JANTA.RO, specificându-se și cele a căror montare nu necesită modificări asupra autovehiculului. Sau, pot opta pentru jante cu dimensiuni care corespund celor de serie.

 

Configuratorul JANTA.RO oferă și posibilitatea selectării seturilor de roți complete, sau de anvelope separate. De asemenea, prin intermediul site-ului poți comanda o gamă largă de anvelope precum cele produse de WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial, FALKEN, DUNLOP, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, GOODYEAR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI, BARUM, BFGoodrich, DEBICA, GENERAL TIRE, GRIPMAX, HANKOOK, KLEBER, UNIROYAL, TOYO, YOKOHAMA și VREDESTEIN. Un aspect foarte eficient este faptul că seturile de roți livrate de JANTA.RO vin montate și echilibrate, gata de pus pe mașina. Așadar, clienții JANTA.ro salvează timp și costuri, deoarece nu mai  trebuie să apeleze suplimentar la un un service specializat pentru echilibrarea și montarea setului de roți.

 

LIVRARE GRATUITĂ LA DOMICILIU ȘI MONTARE LA UN PARTENER JANTA.RO

 

JANTA.RO oferă livrare la domiciliu, sau direct la un service partener, unde se poate face și montarea. Aceste opțiuni sunt selectabile în meniul configuratorului 3D, unde este afișată și data de livrare. Iar clienții pot alege ziua în care se face programarea deplasării la service. De asemenea, JANTA.RO a selectat rețeaua de parteneri pentru a se asigura că oferă clienților săi servicii de cea mai bună calitate. Datorită acestor modalități de livrare și montaj, clienții JANTA.RO se bucură de eficientizarea timpului și costurilor alocate pentru schimbarea jantelor. În funcție de produsul ales, livrarea poate fi și gratuită. La fel, și returul poate fi gratuit, acest serviciu fiind oferit dacă produsele nu au urme de montaj și nu sunt deteriorate.

 

Nu în cele din urmă, serviciul de call center JANTA.RO este disponibil la numărul 031.425.14.12 pentru a oferi informații și a îndruma pas cu pas atât în alegerea produselor, cât și pentru programări și servicii specializate.

 

×
Subiecte în articol: janta.ro anvelope