x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Klaus Iohannis, despre economisirea energiei: Nu-și dorește nimeni ca românii să stea în frig

Klaus Iohannis, despre economisirea energiei: Nu-și dorește nimeni ca românii să stea în frig

07 Sep 2022   •   14:22
Klaus Iohannis, despre economisirea energiei: Nu-și dorește nimeni ca românii să stea în frig

Klaus Iohannis a spus, miercuri, că nimeni nu își dorește ca românii să stea în frig la iarnă, dar susține că acolo unde se poate face economie de energie este corect să se facă. „Încă mai există instituții și oameni care irosesc energia”, a spus el.

„Cu economisirea energiei, recomandarea mi se pare în regulă, putem să constatăm noi la tot pasul că încă mai există instituții și oameni care irosesc energia pur și simplu”, a spus miercuri președintele.

Acesta susține că acolo se pot face economii este corect să se facă.

„Haideți să nu întelegem greșit, nu dorește nimeni să avem instituții unde se stă pe frig, ca acum mulți ani, unii dintre noi ne amintim cum a fost să mergem în clasă cu mănuși, și nu-și dorește nimeni ca românii să stea acasă și să tremure de frig, însă acolo unde se poate face economie este înțelept, este bine, este corect să se facă”, a adăugat Klaus Iohannis.

El a precizat că premierul și ministrul Energiei l-au asigurat că „România a luat măsurile necesare, a generat rezervele necesare de gaz pentru a putea trece România prin iarnă”.

×
Subiecte în articol: energie klaus iohannis