x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

de Redacția Jurnalul    |    27 Ian 2023   •   14:33
La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă - La Provincia, ouă de la găini vegetariene.

Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Prin achiziționarea fermei de la Colceag, județul Prahova, Grupul Carmistin a demarat producția de ouă provenind de la păsări crescute în condiții maxime de bunăstare. Ne dorim să promovăm conceptul de fermă tradițională și să susținem comunitatea, prin locurile de muncă pe care le creăm, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

Pentru a asigura clienților mărcii La Provincia alimente cât mai sănătoase, cerealele pentru hrana păsărilor sunt cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu, recunoscută și apreciată pentru aerul curat și solurile nepoluate.

Ouăle de la găini vegetariene La Provincia sunt disponibile începând de astăzi în rețeaua magazinelor Kaufland, la caserolă de 10 bucăți. Ouăle sunt ambalate manual, astfel încât fiecare cutie să fie livrată la cele mai înalte standarde de calitate.

Brandul La Provincia cuprinde gamele Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale, Pui crescut la sol și Pui bio, La Provincia fiind singurul brand românesc cu două abatoare adaptate exclusiv alimentației BIO.

Divizia de pui reprezintă cca. 50% din business-ul Carmistin, Grup poziționat în prezent între primii trei producători de alimente din România.

Carmistin a intrat pe piața creșterii păsărilor în anul 2008, prin înființarea companiei Avicarvil, odată cu preluarea platformei Oltchim, platformă avicolă cu o experiență de peste trei decenii în creșterea și producția de carne de pasăre. Compania și-a consolidat treptat poziția, devenind unul dintre principalii producători de carne de pasăre la nivel național.

 

×
Subiecte în articol: La Provincia găini vegetariene Carmistin