x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lansarea InstaPress salutată de marketeri și publisheri

Lansarea InstaPress salutată de marketeri și publisheri

20 Ian 2023   •   12:39
Lansarea InstaPress salutată de marketeri și publisheri

A fost lansată una dintre cele mai așteptate aplicații pentru promovarea de conținut optimizat. InstaPress este puntea între antreprenorii ce dețin site-uri de prezentare și cei mai buni publisheri din industrie. Reprezentând un mare avantaj pentru cei ce vor alege să o folosească, o astfel de platformă reușește să satisfacă două tabere: pe cel ce publică și pe cel ce prin intermediul căruia se face publicarea. Mai multe despre această aplicație și beneficiile aduse poți afla din articolul de față.

Despre InstaPress- cu ce se diferențiază de concurență?

O afacere online generează rezultate doar dacă optimizarea este realizată conform regulilor SEO. Despre ce înseamnă Search Engine Optimization poți afla din cele ce urmează.InstaPress este aplicația prin intermediul căreia pot fi lansate campanii de promovare, bazate pe link building și advertoriale. Cele mai bune strategii pentru SEO off-page sunt cele menționate, strategii care reușesc să poziționeze site-ul dezvoltat în primele căutări pe Google. Însă, pentru ca acest proces să aibă loc, este necesară prezența unei platforme precum cea lansată. Prin intermediul ei orice persoană ce dorește să se promoveze prin articole SEO sau alte tipuri de texte optimizate, poate să ajungă la publicul țintă, oamenii ce au nevoie de serviciile sau produsele vândute de către site. Activitatea pe platformă este una foarte simplă, realizată în doar câțiva pași practici:InstaPress și campaniile de advertoriale

Campania de advertoriale este realizată prin strategia de linkbuilding. O platformă precum cea nou lansată pune la dispoziție peste 120 de site-uri disponibile pentru clienți. Diversitatea lor este ideală pentru ca orice om de afaceri să își găsească platforma ideală prin care se poate promova și prin care poate ajunge la publicul țintă. Cheia către succesul business-ului stă într-o astfel de aplicație destinată afacerilor din mediul online.

Ce este SEO?

Search Engine Optimization ține de motoarele de căutare Google. Un site este poziționat printre primele căutări pe internet, doar dacă aceste motoare îl identifică. Odată aplicate teoriile de optimizare, SEO off-page și on-page, indicii de care Google ține cont în poziționare, cresc. Care sunt acești indici? Nivelul de încredere, Autoritatea și Vizualizările.

Cum pot crește?

Prin campaniile și strategiile de promovare prezentate mai sus, link building și advertoriale.

Rezultatul?

Oamenii ajung mult mai ușor la site-ul afacerii și pot deveni potențiali clienți. Vânzările de pe site cresc, rata de conversie crește, automat și profitul nu întârzie să apară. Este un proces destul de amănunțit ce necesită multă muncă și timp, răbdare, însă, este cert că rezultatele sunt pe măsură.

Concluzie

Cu ajutorul unei platforme precum cea lansată, orice antreprenor are posibilitatea să se dezvolte în online. Atât cei ce dețin un site, cât și cei ce publică articole, advertoriale, au de câștigat. Cu toții doresc să între în vizorul motoarelor de căutare pentru a își pozitioana afacerile printre primele căutări pe internet.  Dacă și tu faci parte din această tabără, nu aștepta și începe strategia de care business-ul tău are nevoie. Nu este deloc complicat și ai siguranța că vei obține acele rezultate mult dorite. Prin InstaPress și o campanie bine realizată de link building, ajungi la audiența ta, îți promovezi produsele sau serviciile, câștigi vizualizări pe site prin intermediul linkurilor și treptat Google te va identifica. Desigur, informează-te mai mult despre ceea ce înseamnă SEO și ai în vedere ca toate regulile să fie aplicate conform teoriei. Doar astfel vei reuși să îți dezvolți site-ul și a îl conduce către potențialul său maxim.

  1. 1. Este creat un cont de autentificare.
  2. 2. Beneficiarul contului creat trebuie să introducă un credit.
  3. 3. Se realizează conexiunea cu peste 120 de site-uri pregătite pentru promovare.
  4. 4. Pot fi publicate articole SEO, advertoriale și comunicate de presă pe oricare dintre site-urile prezente pe platforma InstaPress.
  5. 5. Prețul acestora este de 10 RON/text.
  6. 6. Publicarea este realizată instant. Nu este nevoie de aprobare din partea aplicației sau publisherului.
  7. 7. Peste 99% din cazuri sunt finalizate cu succes.
  8. 8. Echipa din spatele aplicației este pregătită în secțiunea de ,,contact” pentru a soluționa diverse probleme, nelămuriri.
  9. 9. Textele sunt aprobate dacă îndeplinesc TOATE cerințele de redactare.
  10. 10. Normele de scriere sunt: texte în limba română și fără diacritice. Minimul de cuvinte este de 500/articol. Fiecare text trebuie să conțină 1-2 link-uri externe și o imagine reprezentativă.

 

×