x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Libertate. Init () – țeapă sau succes?

Libertate. Init () – țeapă sau succes?

10 Mar 2022   •   12:51
Libertate. Init () – țeapă sau succes?

Situația tensionată din ultimii ani, criza pandemică, iar acum războiul din Ucraina, crează incertitudine, poate chiar anumite stări de nervozitate, dar mai ales nesiguranță. Cu siguranță fiecare dintre noi am simțit-o! Din păcate nu putem să schimbăm starea tuturor oamenilor, însă putem să schimbăm fiecare colțul nostru și zona noastră de business.

Libertate. Init () – schimbă perspectiva programatorilor

România este locul în care piața de IT trăiește la nivel de excelență, datorită recompenselor financiare și a tinerilor talentați care aleg acest domeniu. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că în IT salariile sunt peste media normală a țării, iar beneficiile celor ce lucrează în programare sunt net superioare față de beneficiile unui alt loc de muncă. Aceste informații sunt cumva de ordin public și general, informații pe care societatea le oferă, însă în realitate, munca programatorilor români, nu este pe deplin recompensată.

Pornind tocmai de la această idee sau situație, Cristian Dascălu și Raul Pop, au gândit un program de mentorat în IT. Nu acel tip de program care te învață cum să fii programator ci un program revoluționar, care te învață cum să fii programator de succes, lucrând pe cont propriu. Mai mult decât atât, Libertate. Init () este locul în care orice programator cu experiență de minim trei ani sau trei proiecte, primește unelte indispensabile în viață – de la skill-uri sociale și personale, până la skill-uri de vânzări, comunicare și negociere. Acest tip de mentorat, se bazează pe experiența celor doi fondatori și mentori, care și-au unit valorile cât și nevoile pentru a oferi pe piața autohtonă un serviciu ce avea să schimbe nu doar viața developerilor ci și starea generală a țării.

La ora actuală sistemul IT este complex și cumva înțeles doar de cei de acolo, intern, însă ceea ce acest program promite, este nou și ambițios, iar informațiile pe care mentorii le oferă cursanților sunt valoroase și atrag după sine rezultate garantate. Acestea se pot vedea, public și gratuit, pe canalul lui Raul. În acest fel Libertate. Init () schimbă categoric perspectiva programatorilor.

 

Țeapă sau succes?

Atunci când „cineva nou apare în sat”, lumea începe să vorbească. În asemenea situație, ne dăm cu capul de mentalitatea primitivă a omului care înainte de a aprecia caută să critice și să defăimeze. E normal ca orice proiect nou să fie de folos pentru o anumită categorie de oameni și posibil de niciun folos pentru altă categorie, însă programul de mentorat în IT, a lui Cristian Dascălu și Raul Pop – Libertate. Init (), este un concept modern, super util, dezvoltat pentru programatorii care vor să fie freelanceri, iubesc libertatea și nu au nevoie de un program sau de reguli stricte de la un superior, pentru a putea livra rezultate bune.

Dacă ești IT-ist și vrei să guști partea libertății fără compromisul banilor, sfatul nostru este să programezi un call gratuit cu băieții și să nu pleci capul la „gurile rele ale satului.”

×