x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lucrări întârziate în Capitală

Lucrări întârziate în Capitală

de Monica Andrei Capatos    |    13 Apr 2010   •   00:00

Exproprieri nefinalizare şi întârzieri la unele lucrări de infrastructură, aceasta a fost concluzia trasă ieri de edilul Capitalei, Sorin Oprescu, după ce a vizitat câteva şantiere.



Pentru diametrala Nord-Sud a Capitalei, Buzeşti-Berzei-Uranus, municipalitatea mai are de făcut 34 de exproprieri din cele 81. Primarul Sorin Oprescu a discutat ieri cu reprezentanţii firmei Euroconstruct care se ocupă de lucrările primei etape din "străpungerea Buzeşti-Berzei-Uranus", realizată între Piaţa Victoriei şi strada Vasile Pârvan, precum şi între Bulevardul Gara de Nord şi strada Mircea Vulcănescu.

La şantierul de pe Strada Buzeşti pe care l-a vizitat, edilul a vorbit despre refacerea cinematografului "16 Februarie", monument istoric, care urmează să fie demolat pentru a fi reconstruit pe un teren donat municipalităţii de o societate comercială. Tot ieri, primarul Oprescu a mers şi la şantierul din strada Tunari, declarându-se nemulţumit de ritmul de desfăşurare a lucrărilor care au durat aproape un an.

Artera trebuia să fie gata la sfârşitul lunii aprilie până la intersecţia cu Şoseaua Ştefan cel Mare. "Ce le spun eu bucureştenilor, că avem un grafic, că suntem pregătiţi, că au trecut 4-5 luni de când noi nu ne-am atins de lucrare", i-a spus Sorin Oprescu reprezentantului firmei Euroconstruct. Motivul întârzierilor ar fi introducerea utilităţilor.

×
Subiecte în articol: economic