x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lucrările la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" au fost încheiate

Lucrările la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" au fost încheiate

29 Noi 2019   •   16:04
Lucrările la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" au fost încheiate

Lucrările de extindere şi modernizare a zonei de control documente de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Capitală au fost finalizate, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), într-o postare pe Facebook.

"Astăzi, 29 noiembrie 2019, s-au încheiat lucrările de reamenajare şi a fost redeschisă integral zona de control documente pe fluxul de sosiri internaţionale al Aeroportului Henri Coandă. Lucrările au constat atât în extinderea şi modernizarea zonei de control documente, cât şi în amplasarea de ghişee noi pentru Poliţia de frontieră, simplificarea fluxurilor de pasageri şi, cel mai important, au condus la creşterea capacităţii de control cu 30% (de la 20 la 26 posturi de control). Totodată, a fost deschis un flux de control suplimentar, dedicat exclusiv zborurilor charter", notează CNAB.

La finele lunii iunie a acestui an, purtătorul de cuvânt al CNAB, Valentin Iordache, declara că Aeroportul Otopeni va avea şase porţi de control automat al paşapoartelor (Automatic Border Control - ABC), care permit pasagerilor cu paşapoarte biometrice să treacă fără să mai stea faţă în faţă cu un poliţist de frontieră.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: aeroport henri coanda