x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mesajul Credit Suisse pentru angajaţi: Vom menţine bonusurile şi majorările salariale promise

Mesajul Credit Suisse pentru angajaţi: Vom menţine bonusurile şi majorările salariale promise

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   11:30
Mesajul Credit Suisse pentru angajaţi: Vom menţine bonusurile şi majorările salariale promise
Sursa foto: antena3

Credit Suisse le-a transmis angajaţilor că vor primi în continuare bonusurile şi majorările salariale promise pentru 2023.

Credit Suisse le-a transmis angajaţilor că vor primi în continuare bonusurile şi majorările salariale promise pentru 2023, în contextul în care banca vrea să menţină imaginea de stabilitate şi calm, după o săptămână complicată care s-a finalizat cu anunţul tranzacţiei prin care UBS va prelua Credit Suisse, potrivit Bloomberg, citat de ZF.

Nu vor există schimbări la nivelul salariilor şi al bonusurilor, iar acestea vor fi plătite pe data de 24 martie, a transmis Credit Suisse într-o notă internă către angajaţi.

În multe ţări, angajaţii Credit Suisse au primit deja bonusurile, iar banca se aşteaptă ca acest proces să continue în toate jurisdicţiile în care este activă.

UBS Group a ajuns în weekend la un acord pentru achiziţia Credit Suisse, într-o mutare istorică intermediată de guvernul elveţian pentru a limita o criză de încredere care începe să afecteze pieţele financiare. UBS plăteşte 3,3 miliarde de dolari pentru Credit Suiss.

(sursa: Mediafax)

×