x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ministrul Turismului propune restituirea banilor pentru vacanțele românilor afectate de vreme nefavorabilă

Ministrul Turismului propune restituirea banilor pentru vacanțele românilor afectate de vreme nefavorabilă

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2024   •   19:10
Ministrul Turismului propune restituirea banilor pentru vacanțele românilor afectate de vreme nefavorabilă
Sursa foto: Hepta/Ștefan Radu Oprea

Ministrul Turismului, Ștefan Radu Oprea, a declarat miercuri, printr-un videoclip postat pe Instagram, că va propune o modificare legislativă care să permită românilor să își recupereze banii sau să își reprogrameze vacanțele în cazul în care acestea sunt afectate de condiții meteorologice nefavorabile.

„Natura nu poate fi controlată, dar efectele naturii, da. Când natura strică vacanțele, oamenii nu trebuie să piardă și banii,” a afirmat ministrul, subliniind necesitatea unei protecții sporite pentru turiști.

Oprea a menționat că inițiativa sa a fost inspirată de cazul unei femei din Ploiești, care a pierdut o excursie din cauza mesajelor de avertizare RO-Alert. Aceasta așteaptă în prezent o soluție pentru recuperarea banilor.

„Oamenii trebuie protejați atunci când este nevoie. Asta face un partid social-democrat,” a adăugat ministrul în postarea sa.

 

 

×