In exclusivitate pentru Income Magazine, Caroline Kremer, coordonator PR al Noma, vorbeste despre meniul care atrage clienti din toate colturile lumii.
Sa-ti programezi cu sase luni inainte cina de joi seara nu este un lucru cu care oricine se poate obisnui usor. Cand locatia este insa cel mai bun restaurant din lume, unde rezervarile pentru sase luni se fac in mai putin de 120 de minute, merita ca intai sa te asiguri ca poti prinde o masa si abia apoi sa-ti iei biletele de avion.
Care este reteta succesului? Cum reuseste personalul Noma sa atraga turisti din toate colturile lumii, inclusiv romani? Trece succesul prin stomac? Se pare ca da.
Caroline Kremer, coordonator PR al Noma, a vorbit in exclusivitate pentru Income Magazin despre secretele celui mai ravnit restaurant din lume.
"Meniul pentru doua persoane este fix si este alcatuit din cel putin 20 de feluri diferite de mancare, printre care se afla crab de piatra servit cu un mustar special, legume cu sos de iaurt gras, peste Sander cu verbina, si o mancare inventata de Rene (bucatarul Noma n.red.), la alegere. Vinurile provin si ele din Nord, dar specifice localului sunt cele 15 tipuri de rachiuri locale. Pretul unui astfel de meniu este 1500 coroane daneze (aprox. 195 euro), iar selectia de vinuri nordice, 955 DKK (123 euro). Daca doresti, ai la dispozitie si un meniu de sucuri naturale cum nu ai mai gustat, de 550 DKK (71 euro)' explica Caroline Kremer.
● Citeste articolul integral pe Income Magazine.