x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie O mare platformă de piese și accesorii auto își deschide un nou magazin în București

O mare platformă de piese și accesorii auto își deschide un nou magazin în București

18 Feb 2020   •   12:08
O mare platformă de piese și accesorii auto își deschide un nou magazin în București
Sursa foto: chombosan / Alamy Stock Photo/Alamy Stock Photo

AutoEco.ro, magazin online de piese şi accesorii auto din România, deschide un nou magazin offline în Bucureşti, ca parte a strategiei de dezvoltare a acestui segment, care completează business-ul online, dar şi a cererii din partea clienţilor.

Noul magazin, situat în cartierul Militari, este cel de-al treilea al AutoEco.ro, alături de cele din cartierele Berceni şi Obor.

"Decizia de a deschide un magazin fizic în sectorul 6 din Bucureşti a venit ca urmare a cererii din partea clienţilor, care îşi doresc mai multe opţiuni pentru livrarea produselor comandate online, dar şi achiziţii rapide direct de pe stocul magazinului şi după analiza potenţialului acestei zone. Magazinul din Militari îi va ajuta pe clienţi să intre mai rapid în posesia produselor comandate şi le va oferi acces mai uşor la specialiştii noştri în piese auto, atât în ceea ce priveşte ofertarea, cât şi consultanţa de specialitate pentru diferite probleme legate de autovehiculele pe care le deţin", a declarat Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

Investiţia în noul magazin din cartierul Militari se ridică la 20.000 de euro. Magazinul are o suprafaţă de 126 de metri pătraţi şi oferă clienţilor posibilitatea ridicării produselor comandate online direct din magazin, dar şi accesul instantaneu la produsele expuse care fac parte, cu precădere, din categoria consumabilelor auto de mare uz.

"În prezent, 80% dintre vânzări vin din mediul online, o bună parte dintre comenzile aferente Bucureştiului fiind cu ridicare personală de la unul dintre magazinele fizice. Restul de 20% dintre vânzări sunt generate de clienţi care vin direct în magazine, comandă acolo şi ridică produsele tot din magazine", mai spune Costin Stan.

Compania acoperă o zonă extinsă din Bucureşti în care poate oferi livrarea produselor aflate în stoc în aceeaşi zi, odată cu deschiderea magazinului din sectorul 6.

AutoEco.ro, marcă înregistrată a Motoreco Parts SRL, a încheiat anul 2019 cu o creştere a vânzărilor de peste 30%, pe fondul îmbunătăţirii experienţei de shopping a utilizatorilor, a creşterii traficului pe site şi a ratei de conversie, dar şi ca urmare a introducerii opţiunii de plată în rate a comenzilor. În prezent, clienţii au posibilitatea să achite online, în 12 rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături STAR de la Banca Transilvania.

Platforma se află de 9 ani pe piaţa online şi oferă peste două milioane de piese auto pe platforma online, de la peste 400 de producători în domeniul industriei auto.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: autoeco piese auto accesorii auto