x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Outlet - Magazine de 120 de milioane de euro

Outlet - Magazine de 120 de milioane de euro

20 Mar 2008   •   00:00

La sfârşitul lunii noiembrie se va deschide primul magazinul de tip outlet Fashion House din cadrul complexului comercial West Park, dezvoltat de firma belgiană Liebrecht & wood printr-o investiţie de 120 de milioane de euro.



La sfârşitul lunii noiembrie se va deschide primul magazinul de tip outlet Fashion House din cadrul complexului comercial West Park, dezvoltat de firma belgiană Liebrecht & wood printr-o investiţie de 120 de milioane de euro. Complexul West Park este amplasat în vestul Capitalei, la kilometrul 13 al autostrăzii Bucureşti - Piteşti. Centrul outlet va cuprinde mai mult de 120 de magazine, o zonă de restaurante, spaţiu de relaxare, loc de joacă pentru copii, precum şi o parcare cu 2.700 de locuri. Suprafaţa de închiriere a magazinului este de 20.478 metri pătraţi, reprezentând mai mult de 30% din aria complexului West Park.


INVESTITORI. În prezent, procesul de închiriere a spaţiilor este în derulare, pentru mai mult de jumătate din acestea fiind încheiate contracte sau acorduri de principiu. Printre chiriaşi se numără Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Kidland, Nomino (O'Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann şi Timberland. Promotorii şi agenţii de închiriere ai magazinului sunt companiile Cushman & Wakefield şi Jones Lang LaSalle, iar managementul operaţional al centrului este asigurat de compania engleză GVA Grimley Outlet Services. Dezvoltatorul Liebrecht & wooD a intrat pe piaţa din România în 2000, fiind implicat în segmentul de retail şi cel al clădirilor de birouri. Compania belgiană a dezvoltat complexul Militari Shopping Centre, vândut în anul 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited.

Totodată, la începutul anului trecut, compania a vândut complexul de birouri Victoria Park fondului de investiţii Immoeast, pentru 60 milioane euro.
    
 

×
Subiecte în articol: economic