x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) O masă sănătoasă ușor de pregătit cu noul aparat Soup Maker Morphy Richards

(P) O masă sănătoasă ușor de pregătit cu noul aparat Soup Maker Morphy Richards

11 Mar 2021   •   10:47
(P) O masă sănătoasă ușor de pregătit cu noul aparat Soup Maker Morphy Richards

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, a lansat pe piața din România o nouă categorie de produs – Soup Maker-ul, un aparat inteligent pentru a pregăti supa zilei, proaspătă și hrănitoare, în doar 21 de minute.

 

Producătorul britanic pune la dispoziție patru variante de produs cu setări dedicate de a găti supe clasice, supe cremă sau smoothie-uri. În funcție de model, produsele de tip Soup Maker oferă funcții speciale pentru a răspunde diferitelor nevoi de a găti supa – de la formatul Compact, cu două porții, până la aparatele cu o capacitate extinsă, de patru porții (Total Control, Perfect Soup și Saute &Soup), și funcționalități-cheie precum sotare, cântărire, menținere caldă, reîncălzire, pauză sau timer.

 

Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.

 

 

Supa zilei, proaspătă și hrănitoare, la fiecare masă cu Soup Maker-ul

 

Soup Maker-ele Morphy Richards vin cu un set de caracteristici de top precum setări diferite de consistență pentru supa zilei (clară, cremă sau textură medie), display cu timer sau funcție de sucuri pentru smoothie-uri si milkshare-uri delicioase. În fiecare zi, în aproximativ 21 de minute o supă proaspătă pregătită cu atenție de aparatele Soup Maker.

Pentru a oferi inspirație consumatorilor, fiecare Soup maker vine în manualul de instrucțiuni cu un set de rețete special create. Mai mult, consumatorii pot consulta secțiunea de Inspirație din site-ul de brand pentru noi rețete delicioase de supă și smoothie-uri.

 

Morphy Richards Soup Maker Compact 501021 are o capacite de 1L și este ideal pentru două porții generoase sau trei porții tip aperitiv. Cu designul său compact, este ușor de depozitat în bucătării mici. Supa poate fi pregătită în funcție de preferințele în materie de aromă și consistență cu cele trei funcții de supă clară, cu bucăți de legume (Chunky), supă cremă (Smooth) sau pasare suplimentară (Blend). De asemenea, aparatul poate pregăti și sucuri cu funcția Juice.

Preț recomandat: 319 lei

 

Morphy Richards Soup Maker Sauté and Soup 501014 vine cu o funcție specială de sotare, prin care poți adăuga o aromă mai pătrunzătoare și bogată supei tale, reducând, astfel, și numărul vaselor de spălat. Se pot sota ingrediente precum ceapă, legume sau bacon în același vas în care se va pregăti și supa. După sotare, se adaugă celelalte ingrediente și se selectează funcția de supă clasică (Chunky) sau cremă (Smooth) pentru rezultate delicioase. Cu o capacitate de 1.6L, Soup Maker-ul servește până la patru persoane odată sau poate pregăti porții în avans pentru persoanele cu un program încărcat.

Preț recomandat: 629 lei

 

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025 este alegerea perfectă pentru familii și poate servi până la patru persoane, cu o capacitate de 1,6L. Pentru rezultate garantate, este recomandată folosirea cântarului integrat pentru a măsura ingredientele direct în bolul de preparare. În 21 de minute, este gata supa aburindă, făcută în casă și nutritivă. Dispozitivul este perfect pentru supe clasice, supe cremă și smoothie-uri!

Preț recomandat: 689 lei

 

 

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020 oferă un nivel ridicat de comfort prin cele nouă funcții speciale. Funcția Smart Response Technology a aparatului te ajută să pregătești cu ușurință supe delicioase în cantități potrivite - pentru două, trei sau patru serviri, evitând risipa de mâncare. Produsul prezintă un ecran touchscreen ușor de folosit care permite selectarea numărului de porții și consistența acestora. 

Datorită funcțiilor de încălzire și păstrare a supei calde, Soup Maker-ul Total Control asigură o supă delicioasă, adaptată programului fiecăruia. Acest aparat de 1,6L este ușor de folosit și ușor de curățat cu funcția de pre-spălare (Pre-clean).

Preț recomandat: 799 lei

 

 

 

×
Subiecte în articol: Morphy Richards