x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Reduceri masive la unele dintre cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale!

(P) Reduceri masive la unele dintre cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale!

10 Mar 2021   •   16:28
(P) Reduceri masive la unele dintre cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale!

Fresco Expert, furnizorul care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie sute de echipamente HoReCa in regim outlet, la preturi reduse semnificativ fata de cele obisnuite.

 

Astfel, va veti putea dota restaurantul, cantina, cafeneaua sau localul de tip fast food cu produse de cea mai buna calitate, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, fara a face un efort financiar considerabil.

 

Acest lucru este cu atat mai important in prezent, cand industria ospitalitatii trece prin unele dintre cele mai dificile momente din ultimii zeci de ani, iar bugetul trebuie gestionat cu o grija deosebita.

 

Reducerile practicate de Fresco Expert la echipamentele pentru bucatarii profesionale vizeaza nu mai putin de 47 de categorii de produse, de la cuptoare gastronomice si masini de tocat carne la dulapuri frigorifice si dospitoare, de la linii de spalare si hote profesionale din inox la vitrine pentru bauturi, mese frigorifice si accesorii.

 

Fara alte introduceri, va prezentam in continuare unele dintre cele mai importante produse pe care respectivul furnizor vi le pune la dispozitie cu preturi mult mai mici decat ale pietei, dar si cu garantia Base Care inclusa (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).

 

Dulap refrigerat inox - pret 1.429 de lei (redus de la 1.884 de lei)

 

Acest echipament nelipsit din bucatariile profesionale are o capacitate de 120 de litri si furnizeaza temperaturi de pana la -22 de grade Celsius.

 

Friteuza electrica de banc - pret 5.009 lei (redus de la 6.602 lei)

 

Friteuza electrica profesionala dubla este un model de banc, cu capacitatea de 2x11 litri. Ea este construita integral din inox si dotata cu robinet pentru scurgerea uleiului.

 

Masina de tocat carne - pret 5.470 de lei (redus de la 7.211 lei)

 

Aceste masini de tocat carne sunt foarte rezistente, fiind destinate utilizarii intensive in bucatarii profesionale de top. Ele sunt dotate cu motor de actionare reversibil si vin cu tava de primire si pusher incluse.

 

Masina de gatit cu cuptor, pe gaz - pret 5.841 de lei (redus de la 7.698 de lei)

 

Produsul este dotat cu 4 arzatoare de 3,7-5,5 kW si cuptor static pe gaz de 5 kW, este realizat din inox si are picioare reglabile pe inaltime.

 

Gratar de banc cu placa de crom - pret 5.973 de lei (redus de la 7.879 de lei)

 

Acest gratar genereaza temperaturi intre 130 si 300 de grade Celsius si este dotat cu sertar detasabil pentru colectarea grasimii.

 

Rotisor electric - pret 8.335 de lei (redus de la 10.987 de lei)

 

Grill-ul electric este dotat cu 3 tepuse, care permit prepararea a 9 pui simultan.

 

Dulap cald mobil Cook & Hold - pret 9.268 de lei (redus de la 12.344 de lei)

 

Acest echipament nelipsit in bucatariile profesionale utilizeaza caldura blanda, radianta, pentru fierbere inabusita, coacere, frigere si multe altele.

 

Cuptor Combi MyChef Evolution S - pret 16.144 de lei (redus de la 21.280 de lei)

 

Acest cuptor genereaza temperaturi de pana la 300 de grade Celsius, este dotat cu touch digital si asigura o capacitate ridicata de productie.

 

Abatitor racire & congelare - pret 33.047 de lei (redus de la 43.562 de lei)

 

Nu in ultimul rand, acest abatitor (sau blast chiller) permite racirea a 50 de kilograme de produs, de la 90 de grade la -18 grade Celsius, in mai putin de 4 ore.

×