x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Sezonul nunților a început: Află lucrurile pe care este necesar să le pregătești pentru acest tip de eveniment

(P) Sezonul nunților a început: Află lucrurile pe care este necesar să le pregătești pentru acest tip de eveniment

29 Mai 2024   •   11:36
(P) Sezonul nunților a început: Află lucrurile pe care este necesar să le pregătești pentru acest tip de eveniment
Sursa foto: Asad Photo Maldives pe Pexels.com

Odată cu apariția sezonului cald încep să vină și numeroase invitații la nunți, unde ești chemat pentru a sărbători iubirea alături de mirii îndrăgostiți.

Este un eveniment deosebit de frumos, plin de sentimente pozitive și îmbucurătoare, pe alocuri fiind chiar emoționant. Cu toate acestea, o nuntă presupune anumite pregătiri și din partea invitaților, iar dacă numărul acestor evenimente este unul crescut pot apărea diverse probleme. Astfel, articolul de față își propune să te ajute să participi cu ușurință la fiecare nuntă la care îți dorești să mergi, oferindu-ți câteva sfaturi bune. În plus, vor fi acoperite 3 elemente importante când mergi la un asemenea eveniment, fiind în mare parte de interes pentru femei.

Descoperă cum poți să te pregătești eficient pentru o nuntă:

 

1. Ținuta

Când vine vorba de alegerea outfit-ului de nuntă pentru bărbați este ușor, deoarece cu un costum și câteva cămăși calitative se pot descurca pe durata întregului sezon de evenimente, însă pentru femei situația este mai complicată. O singură rochie nu este de ajuns pentru mai multe nunți, dar este bine să cunoști faptul că nu trebuie să cumperi o piesă vestimentară nouă pentru fiecare eveniment. Mai exact, îți alegi câteva rochii, care se așează senzațional pe silueta ta și te descurci cu acelea întreg sezonul de nunți. Nu merită să mergi la shopping înainte de fiecare nuntă, căci o ținută merge purtată la mai multe evenimente, nu doar la unul. De asemenea, dacă ai nevoie de o rochie și nu dorești să cheltui sume considerabile de bani poți opta pentru site-urile tip second-hand, unde oricine are posibilitatea să-și vândă hainele.

 

2. Darul

La orice nuntă invitații trebuie să le ofere mirilor un dar, mai exact o anumită sumă de bani. Ei bine, cu toții știm că sumele ce se pun la nunți nu sunt deloc mici, iar când ai multe evenimente de acest fel într-o vară banii pot deveni o problemă. Cu toate acestea, dacă te prinde o nuntă într-un punct nefavorabil din punct de vedere financiar merită să optezi pentru un împrumut online de la creditfix.ro. Este vorba despre o instituție financiară nebancară, care vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie urgent de o anumită sumă de bani. Condițiile pentru a obține un credit nu sunt deloc stricte și totul se realizează în mediul online, nefiind nevoie să te deplasezi la sediul unei instituții.

 

3. Machiajul și părul

În ceea ce privește machiajul pentru nunți este recomandat ca înainte de începerea evenimentelor să te asiguri că ai toate machiajele necesare pentru realizarea unui make-up corespunzător. Mai exact, alege să te machiezi tu singură și să nu mergi pentru fiecare nuntă la un profesionist, căci vei cheltui o avere și este posibil ca machiajul pe care îl primești să nu te mulțumească. Așa că apelează la abilitățile tale de make-up artist și aranjează-te exact așa cum știi și cum îți place. Nu este nevoie să ai un machiaj complicat și foarte diferit de ce porți, poate, zi de zi. De asemenea, și cu părul este exact la fel ca și cu machiajul. Încearcă să-l aranjezi singură, deoarece vei economisi timp și bani. Dacă îți dorești bucle merită să încerci să folosești faimosul cordon pentru onduleuri, care este ușor de folosit și nu îți agresează părul în niciun fel. De asemenea, poți opta pentru un coc simplu, la baza gâtului și cu două șuvițe în față lăsate libere, care este o coafură deosebit de elegantă.

 

În concluzie, participă doar la nunțile la care îți dorești cu adevărat să mergi, iar unde simți că nu vrei să fii refuză politicos fără a te simți rău în vreun fel. De asemenea, nu uita să te distrezi alături de miri și restul invitaților, căci acesta este scopul oricărei petreceri.

×