x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti are PROBLEME DE FUNCŢIONARE

Pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti are PROBLEME DE FUNCŢIONARE

24 Aug 2015   •   16:10
Pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti are PROBLEME DE FUNCŢIONARE
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) este accesată cu dificultate luni după-amiază din cauza traficului ridicat.

"Sistemul de tranzacţionare nu este afectat. Investitorii pot urmări în continuare evoluţia pieţei şi tranzacţiile realizate la BVB prin intermediul aplicaţiilor pentru smartphone şi tabletă", au declarat reprezentanţii biroului de presă al BVB.

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere puternică, cu peste 4%, prima şedinţă de tranzacţionare din săptămână, iar rulajul înregistrat la jumătate de oră de la deschidere se situa la 11,13 milioane de lei (2,51 milioane de euro).

Luni după-amiază, la ora 15,45, indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni, scădea cu peste 7% iar indicele SIF-urilor, BET-FI, consemna o depreciere de 7,67%.

Bursele din Statele Unite ale Americii, bursele din Europa şi, indirect, Bursa de la Bucureşti, au înregistrat luni scăderi importante pe fondul anticipărilor privind încetinirea avansului economic al Chinei, a doua economie din lume, cu impact semnificativ asupra creşterii la nivel global.

×