x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Planeta are nevoie de un răgaz

Planeta are nevoie de un răgaz

08 Dec 2021   •   14:54
Planeta are nevoie de un răgaz

În prezent, ambalajele realizate din materiale care nu dăunează mediului au devenit mai populare. Prin urmare, există o serie de beneficii ale folosirii ambalajelor din hârtie indiferent că este vorba de mâncare, îmbrăcăminte, produse de înfrumusețare, articole tehnologic, etc..

De ce să folosim pungi de hârtie?!

1. Minimizează semnificativ poluarea mediului. Utilizarea pungilor de hârtie încetinește emisiile de dioxid de carbon, deoarece acest material absoarbe manifestările acestui compus. Datorită acestui fapt, este posibil să se reducă gradul de contaminare.

2. Reducerea schimbărilor climatice. Industria hârtiei este cea care întreține pădurile, care sunt repopulate continuu. În acest fel, este posibilă reducerea schimbărilor climatice.

3. Biodegradabile și reutilizabile. Unul dintre cele mai mari beneficii ale folosirii pungilor de hârtie este că sunt biodegradabile. Aceasta înseamnă că dispare complet fără a lăsa niciun fel de reziduu toxic, devenind compost. Datorită acestui fapt, impactul asupra ecosistemului este minim. În plus, pungile de hârtie sunt reutilizabile după cumpărături.

4. Sunt accesibile chiar și pentru un buget foarte limitat. De asemenea, sunt de obicei accesibile și practice pentru companii, deoarece sunt foarte ușor de personalizat și oferă modele mai elegante decât cele din plastic.

5. Diversitatea utilizărilor. Deoarece pungile de hârtie sunt reciclabile și durabile, ele pot deveni un alt produs care să contribuie la protecția mediului. Trebuie remarcat faptul că fiecare poate fi recuperat de până la 5 ori. De asemenea, sunt folosite ca instrument de publicitate. Diversele sale utilități generează încredere în utilizatori, motiv pentru care aceștia aleg această opțiune.

6. Mărimi diferite și personalizabile. Formatul fiecărei pungi de hârtie este diferit, deoarece există o mare varietate de dimensiuni, le puteți alege cu mâner sau fără mâner, și în funcție de greutate, pot fi foarte rezistente și în același timp versatile cand vine vorba de Livrare !! Pe de altă parte, punga poate fi ștanțată cu orice design, oferindu-vă posibilitatea de a genera notorietate brand și de a vă personaliza livrările.

De ce să folosim pahare de carton?!

Un lucru devin cert și anume că fiecare individ în parte trebuie să își schimbe obiceiurile de consum, pentru a contribui astfel la reducerea poluării la nivel mondial.

Paharele de carton sunt o optiune excelenta pentru bauturile calde si reci. Suntecologice, reutilizabile și sustenabile, așa că nu este de mirare că sunt din ce în ce mai solicitate. Rezistă la temperaturi ridicate și păstrează căldura perfect, fiind o alternativă excelentă la cele din plastic. Un alt motiv pentru care sunt atât de utilizate este pentru că ne protejează mâinile de temperatura băuturii mult mai bine decât cele de plastic.

Ca și pungile de hârtie, paharele de carton sunt complet personalizabile, astfel încât poți avea propriile pahare personalizate pentru cantină, bar sau serviciul de livrare la domiciliu. Deși există mult mai multe avantaje, cel care seduce cel mai mult pe distribuitorii de băuturi și ospitalitate este costul redus și raportul calitate-preț excelent, fără îndoială un mare pariu pentru lumea ospitalității. Se spune că este de așteptat ca până în anul 2025 toate paharele de unică folosință să fie 60 până la 100% reciclabile și biodegradabile.

×