x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Pranz cu Manuela Necula, managerul care spune ca totul e posibil. A dat cu mopul, a facut pizza si a ajuns CEO

Pranz cu Manuela Necula, managerul care spune ca totul e posibil. A dat cu mopul, a facut pizza si a ajuns CEO

27 Iul 2012   •   12:43
Pranz cu Manuela Necula, managerul care spune ca totul e posibil. A dat cu mopul, a facut pizza si a ajuns CEO

Sunt doi CEO in Romania care conduc businessuri aflate intre primele zece grupuri mari de comunicare pe piata locala si care nu au fost niciodata antreprenori. Manuela Necula este unul dintre ei si nu si-a dorit si nici nu isi doreste sa aiba propriul business. Insa, cumva, a functionat mereu precum un intreprinzator.
Pentru ca, daca te uiti la CV-ul ei, vezi ca este de sapte ani managerul Ogilvy Romania, grup care in ultimii ani a fost constant printre primii doi-trei jucatori in domeniu, dar afli si ca a fost managerul care a pus bazele Pizza Hut in tara noastra si ca a fost director de client service pentru Connex (in prezent, Vodafone Romania), intr-o perioada in care nu stiam inca ce este telefonia mobila.
Practic, Necula a ajuns CEO intr-o piata in care cei mai mari jucatori din comunicare au fost la inceput afaceri romanesti, pe care, ulterior, fondatorii acestora le-au afiliat la giganti precum WPP, Omnicom, Interpublic sau Publicis.

Cititi mai mult pe wallstreet.ro

×