x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Prânz cu primul om din Vodafone: Despre business, Mahatma Gandhi şi valorile unui manager de top

Prânz cu primul om din Vodafone: Despre business, Mahatma Gandhi şi valorile unui manager de top

27 Apr 2012   •   12:02
Prânz cu primul om din Vodafone: Despre business, Mahatma Gandhi şi valorile unui manager de top

Ferm, vertical, stapan pe sine, seful Vodafone Inaki Berroeta poate discuta la fel de relaxat atat de business cat si despre motocicleta lui “militieneasca' sau despre un pranz, utopic, cu Steve Jobs sau Gandhi. Am petrecut peste 90 de minute in compania omului numarul unu al operatorului telecom intr-un restaurant din apropierea sediului companiei.

Nu a fost usor sa “ii smulg' aceste minute, multe la numar comparat cu standardul interviurilor de presa. Multe mail-uri, telefone, dialoguri cu departamentul de PR si (re)amintire fata in fata.

Inaki Berroeta, spaniolul din fruntea Vodafone Romania, s-a dovedit in final a fi o persoana relaxata si stapana pe sine si in afara birourilor proprii. El a ales ca loc al intalnirii restaurantul Gallo Nero (cu specific italian), fostul Centro, situat chiar in apropierea sediului Vodafone din Piata Charles de Gaulle din Capitala. De fapt, mai in gluma mai in serios, probabil ca mare parte din veniturile restaurantului provin din servirea angajatilor operatorului telecom – de-a lungul intalnirii ce a durat peste o ora si jumatate s-au perindat prin Gallo Nero multi manageri si directori ai operatorului cu care Berroeta a schimbat zambete si cateva glume.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro

×