x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Premieră: all inclusive pe Litoralul românesc. Cât costă 5 nopţi de 4 stele la Mamaia. Gratuit pentru copiii în vârstă de până la 7 ani!

Premieră: all inclusive pe Litoralul românesc. Cât costă 5 nopţi de 4 stele la Mamaia. Gratuit pentru copiii în vârstă de până la 7 ani!

de Robert Veress    |    13 Mai 2012   •   09:20
Premieră: all inclusive pe Litoralul românesc. Cât costă 5 nopţi de 4 stele la Mamaia. Gratuit pentru copiii în vârstă de până la 7 ani!

UPDATE 12:47

Corina Martin, presedintele ANAT ne-a declarat ca 'acum cateva minute s-a efectuat o corectie de pret, iar la 4 stele pretul este de 795 de lei, mai mare cu 100 de lei'.

De luni, la toate agentiile de turism membre ANAT, va putea fi achizitionat primul pachet turistic de tip all-inclusive pentru litoralul romanesc al Marii Negre.

Pachetul costa 695 de lei si consta in 5 nopti de cazare pentru o persoana, in camera dubla, la una din cele trei hoteluri din mamaia participante in acest 'program pilot': Complexul Mercur Minerva Family Club 3* si hotelurile Dorna 3 * si Modern 4 *. Pachetul este valabil in perioada 27.05 si 23.06.2012.

Se asigura 3 mese - servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja .

Programul ofera si facilitati extraordinare pentru copii - gratuitate absoluta pentru copiii in varsta de pana la 7 ani, 50 % reducere pentru copii intre 7 si 12 ani .

Turistii care cumpara acest pachet beneficiaza si de un voucher care asigura intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de arta Populara. Vouchetul este oferit de Consiliul Judetean Constanta.

Presedintele ANAT, Corina Martin a declarat: 'Ne propunem sa continuam premierele si noutatile pe Litoral in acest an, cu servicii noi, o noua atitudine, o imagine mai buna, o alta abordare. De data aceasta, sustinem hotelierii care lanseaza oferte All Inclusive pe Litoral. Urmeaza si alte surprize!'

×
Subiecte în articol: litoral romanesc all inclusive