x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Primăria Capitalei organizează licitații pentru repararea malurilor lacului Herăstrău

Primăria Capitalei organizează licitații pentru repararea malurilor lacului Herăstrău

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   20:45
Primăria Capitalei organizează licitații pentru repararea malurilor lacului Herăstrău

Primăria Capitalei anunță organizarea unor licitații pentru repararea malurilor lacului Herăstrău. Valoare totală estimată a celor două contracte se ridică la circa 55 de milioane de lei, fără TVA.

Contractul pentru proiectarea și execuția de reparaţii la apărările de mal ale lacului Herăstrău, inclusiv apărări de mal ale insulelor, are o valoare estimată de 51.109.675 lei, fără TVA.

Un al doilea contract vizează proiectarea unui pod pietonal pentru traversarea lacului Herăstrău (zona CF) şi execuţie lucrări, cu o valoare estimată la 3.764.067 lei, fără TVA.
"Lacul Herăstrău constituie un punct de interes deosebit pentru autorităţile locale, atât din punctul de vedere al faptului că face parte din istoria Bucureştiului, cât şi din punct de vedere al spaţiului, ce reprezintă o atracţie pentru locuitori şi turişti. În ceea ce priveşte podul pietonal din parcul Herăstrău, zona căii ferate, îmbunătăţirea condiţiilor de transport pentru bunuri şi persoane, creşterea siguranţei de deplasare şi reducerea costurilor de exploatare, scăderea ratei accidentelor şi dezvoltarea infrastructurii existente au fost principalele obiective pentru care ne-am dorit să achiziţionăm servicii de proiectare şi execuţie lucrări de investiţie", a informat viceprimarul Capitalei,  Horia Tomescu, pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: licitatie lac herastrau capitala