x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Principalele gânduri pe care le poţi avea atunci când te interesezi pentru prima dată de tranzacţionarea de criptomonede

Principalele gânduri pe care le poţi avea atunci când te interesezi pentru prima dată de tranzacţionarea de criptomonede

03 Mai 2022   •   16:13
Principalele gânduri pe care le poţi avea atunci când te interesezi pentru prima dată de tranzacţionarea de criptomonede

Criptomonedele sunt foarte populare şi au un parcurs ascendent. De aceea este important să cunoşti posibilităţile pe care le poţi avea în acest sens şi care sunt oportunităţile de creştere care apar. Astfel, este bine să ai informaţii şi să te bucuri de rezultatele dorite atunci când începi tranzacţionarea pe o platformă dedicată. Însă, la început, poţi avea o multitudine de gânduri care apar în mod normal atunci când începi un domeniu nou, necunoscut. Iată care pot să fie acele gânduri şi care sunt soluţiile şi răspunsurile potrivite pentru aceste îndoieli sau nelămuriri:

1.      „Nu ştiu ce înseamnă şi la ce se referă termenul de criptomonedă”

Dacă încă nu ştii ce este o criptomonedă, dar ai auzit foarte des acest termen, atunci poţi să cunoşti principalele caracteristici. Aşadar, criptomoneda este o formă de monedă digitală. Ea are multiple avantaje, precum faptul că nu este legată de nici o schimbare economică guvernamentală sau politică. Ea nu depinde de nimic din această sferă şi devine un instrument perfect de tranzacţionare şi de profit. Nu trebuie să fie confundată cu termenul de „monedă electronică”. Această monedă electronică este doar o formă digitală a unei monede fizice. Astfel, este o diferenţă clară legată de semnificaţia unei criptomonede vs o monedă electronică.  

2.      „Mi se pare a fi complicat să începi să tranzacţionezi”

Atunci când eşti la început, ţi se poate părea că eşti parte dintr-un univers nou şi complex. De aceea poţi avea senzaţia că este complicat să începi să faci primele tranzacţii. Pe platformele de tranzacţionare poţi descoperi ajutorul experţilor. Aceştia te vor susţine oferindu-ţi informaţii relevante pentru a reuşi să faci primele tranzacţii.

3.      „Este dificil să încep acest demers fără un ajutor din afară”

Este important să ai parte de susţinere şi de informaţii care să te ajute să porneşti pe acest drum al tranzacţiilor pe platformele dedicate. Pe XpertCrypto vei descoperi pachetele special realizate pentru situaţia ta. Astfel o să simţi că nu eşti singur/ă în acest demers şi o să primeşti ajutorul necesar pentru a seta un cont şi un profil, vei avea parte de ajutor în a înţelege care sunt paşii necesari pentru a avea succes. Pentru a vedea mai multe detalii despre acest subiect şi pentru a vedea platforma, poţi accesa link-ul următor: https://xpertcrypto.co.uk/ro/.

4.      „Cum se poate să îmi setez un cont şi ce presupune acest lucru?”

Dacă vrei să ştii cum se poate să îţi setezi un cont, un profil sau să iei deciziile corecte în acest sens, poţi avea la dispoziţie toate informaţiile în cadrul platformei.  Poţi face acest lucru accesând pachetele lunare sau cumpărând cursul care îţi explică pas cu pas, pe înţelesul tău, tot ce ai nevoie să ştii.

5.      „Dacă am întrebări, pe cine pot suna?”

La început de drum, dar şi mai târziu, când ştii deja baza tranzacţiilor, poţi avea întrebări. Astfel, o să poţi să pui întrebări folosind chat-ul pus la dispoziţie în cadrul pachetelor lunare, sau poţi da telefon direct specialiştilor care sunt pregătiţi să răspundă la întrebări.

×