x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Rate cu dobânzi zero în toată lumea

Rate cu dobânzi zero în toată lumea

de Daniela Ivan    |    23 Noi 2016   •   08:08
Rate cu dobânzi zero în toată lumea
Sursa foto: gpointstudio/Getty Images/iStockphoto

BRD şi Mastercard au lansat ieri un card de credit care oferă, în premieră mondială, plata în rate fără dobândă la orice comerciant sau online din întreaga lume.

Noile carduri de credit permit plăți în 18 rate cu dobândă anuală zero la comercianți sau online, pentru sume de peste 200 de lei. Printr-un apel la My BRD Contact, clienţii pot cumula mai multe cheltuieli de minimum 200 de lei într-un singur plan de rate cu dobândă zero şi, ulterior, cine are nevoie îşi poate extinde ratele până la 36 de luni, dar cu o dobândă de 17% pe an.

Cardurile sunt prevăzute cu tehnologia contactless, au o perioadă de graţie de până la 55 de zile şi permit refinanţarea în condiţii avantajoase. Astfel, clienţii care au folosit alte carduri de credit, acum îşi pot transfera cheltuielile pe acest card, BRD oferind posibilitatea de plată a debitului în 36 de rate cu dobândă zero.

Pentru cardul Standard, posesorul trebuie să aibă un venit lunar de peste 500 lei, iar limita de credit va fi între 1.000 şi 25.000 lei, iar pentru Gold venitul lunar trebuie să fie mai mare de 2.000 de lei, iar limita de credit va fi între 5.000 lei şi 60.000 de lei.

BRD şi-a propus să ajungă în Top 3 emitenţi de carduri în următorii cinci ani

×