x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Revine interesul pentru apartamentele cu 3-4 camere

Revine interesul pentru apartamentele cu 3-4 camere

de Daniela Ivan    |    08 Noi 2011   •   09:41

Dup` ce de mai bine de doi ani, cererea de locuin]e s-a axat pe apartamentele cu una sau dou` camere, cererea pentru apartamentele cu 3 si 4 camere a crescut in ultimele luni.

Peste 30% din cele 3.500 de persoane interesate de achizitia unei locuinte in perioada august- octombrie 2011 au fost solicitari pentru apartamente cu 3 camere, in timp ce 4% dintre acestia au cerut apartamente cu 4 camere, potrivit unei analize realizate de compania imobiliara Be Igloo.

"Numarul de camere solicitat de potentialii clienti arata atat nevoile familiei, dar si mai important este un indiciu privind bugetul pe care acestia sunt dispusi sa-l investeasca intr-o locuinta noua. Chiar daca nu s-au inregistrat cresteri fulminante in ceea ce priveste nivelul vanzarilor, se pare ca ofertele sau discounturile oferite de investitori si dezvoltatori pentru aceste tipuri de locuinte au atras mai multi clienti', a spus Loredana Albu, director Be Igloo.

Astfel, in acest moment un client care doreste sa achizitioneze un apartament nou gaseste pentru locuintele cu 3 si 4 camere preturi care variaza de la 93.000 de euro (TVA inclus), in zona Politehnicii (Delea Veche), la 95.000 (TVA inclus) in Titan. Pentru zona Militari ofertele sunt si mai atractive, pretul unui apartamente cu 3 camere variind intre 65.000 plus TVA in complexul rezidential 'Rasarit de Soare' si 77.000 euro(TVA inclus) in complexul 'Ten Blocks'.

×