x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ryanair va opera, din 15 mai, trei curse săptămânale pe relația București - Londra Stansted

Ryanair va opera, din 15 mai, trei curse săptămânale pe relația București - Londra Stansted

08 Mai 2020   •   17:32
Ryanair va opera, din 15 mai, trei curse săptămânale pe relația București - Londra Stansted

Compania aeriană Ryanair a adăugat vineri ruta București - Londra Stansted, care va opera cu 3 servicii săptămânale începând cu 15 mai, anunță compania.

Deoarece majoritatea țărilor UE au impus interdicții de zbor sau alte restricții, peste 99% din aeronavele Ryanair sunt la sol pentru următoarele săptămâni.

Compania lucrează cu guvernele UE pentru a încerca să mențină deschise unele legături de zbor minime de urgență, chiar dacă numărul pasagerilor pe aceste zboruri este foarte mic. Acest program limitat va fi extins până în 28 mai.

„Suntem încântați să adăugăm această rută care face legătura între București și Londra Stansted cu 3 servicii săptămânale începând cu 15 mai, în timp ce colaborăm cu guvernele UE pentru a încerca să menținem câteva legături minime de zbor din motive de urgență...În acest moment, ne așteptăm ca zborurile programate să sereia în iulie. Susținem acțiunile întreprinse de guvernele UE pentru combaterea virusului și sperăm că există un plan coordonat pentru ridicarea restricțiilor de călătorie atunci când Europa va fi pregătită să se întoarcă în zbor, odată ce COVID-19 va fi învins”, a declarat Olga Pawlonka Sales & Marketing Manager Cee & Balkans la Ryanair.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ryanair bucuresti - londra