x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Scandal - Demisie la Mediu

Scandal - Demisie la Mediu

12 Mai 2005   •   00:00

Purtatoarea de cuvant a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Simona Hodos, si-a prezentat miercuri seara demisia, care a fost aprobata de ministrul Mediului, Sulfina Barbu.

Cauza renuntarii la functie o reprezinta atitudinea agresiva avuta in dialogul cu ziaristii in cadrul unei conferinte de presa organizata de minister pe tema inundatiilor din Timis.

DECLARATIE. In lipsa de argumente, Hodos a izbucnit: "Imaginati-va ca nu lucram ca tampitii, dar in clipa in care aruncati cu tot ce este mai urat si mai murdar in legatura cu acest minister, lovind in oamenii care fac treaba o sa aveti probabil tara pe care o meritati. Multumesc." Comentand reactia subordonatei, Sulfina Barbu s-a dovedit destul de ingaduitoare: "Categoric nu este o reactie normala, a fost o reactie mai mult umana, as zice, mai mult necontrolata". Atitudinea este explicabila, purtatoarea de cuvant fiind "inscaunata" de chiar ministrul Mediului. Anterior, premierul Calin Popescu-Tariceanu ii solicitase ministrului Mediului sa decida daca o va mai mentine in functie pe purtatoarea de cuvant. "A fost un gest nepotrivit pentru un purtator de cuvant", si-a motivat demisia Hodos. (Adrian Mihai)

×
Subiecte în articol: economic