x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie SNR plăteşte 1,14 milioane lei annual pentru asigurarea bunurilor

SNR plăteşte 1,14 milioane lei annual pentru asigurarea bunurilor

27 Aug 2010   •   00:00

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) va organiza, la 13 octombrie, o licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de asigurare a clădirilor, bunurilor, echipamentelor de comunicaţii, autovehiculelor şi personalului, prima anuală de asigurare fiind estimată la 1,14 milioane de lei, potrivit Mediafax.



Durata contractului-cadru este de 24 luni de la data semnării acestuia de către ambele părţi, se precizează în anunţul de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

"Scopul contractului este asigurarea de bunuri, respectiv clădiri şi conţinutul acestora, piloni, echipamente de comunicaţii, asigurarea autovehiculelor pentru avarii, distrugere, furt şi alte evenimente, precum şi asigurarea de viaţă de grup pentru angajaţii autorităţii contractante", se precizează în anunţul de participare.

Suma asigurată pentru clădiri şi conţinutul acestora, piloni şi echipamentele de comunicaţii a fost stabilită la 586,32 milioane de lei. Numărul maxim de autovehicule de asigurat este 60, iar cel al persoanelor de 1.970. Viitorii ofertanţi vor depune o garanţie de participare de 11.400 lei.

×
Subiecte în articol: economic