x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Stirile zilei

Stirile zilei

24 Mai 2005   •   00:00


  • 25 mai 2005
  • Sinistrati - Fiscul doneaza covoare

    Circa 7.000 de mp de covoare confiscate au fost scoase din depozitele Directiilor Generale ale Finantelor Publice si au plecat ieri catre sinistratii din Timis. "Covoarele confiscate sunt evaluate la un miliard de lei", a precizat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). El a adaugat ca actiunea va continua, pe baza unei analize a inventarului de produse confiscate aflate in depozitele Fiscului. (Daniela Ivan)

    Zbiri - Controale si amenzi

    In aceasta luna au fost demarate verificari fiscale in forta pentru a depista activitatile cu caracter evazionist, in special din domeniul producerii si comercializarii bauturilor alcoolice, a materialelor feroase si neferoase reciclabile, a produselor petroliere. Garda Financiara a aplicat, in perioada 16-22 mai, amenzi in valoare de 32,5 miliarde de lei, in urma efectuarii a 3.400 de controale, informeaza un comunicat al ANAF. De asemenea, au fost confiscate bunuri in valoare de 22,1 miliarde de lei. (Daniela Ivan)

    Casa Radio - Contractul va fi reziliat

    Contractul pentru proiectul transformarii Casei Radio in complex comercial va fi reziliat. "Am cerut analiza contractului si a firmei care a castigat licitatia. Am constatat ca investitorul nu a prezentat dovada actionariatului celor doua societati care au infiintat Dambovita Center - firma care ar fi urmat sa gestioneze proiectul", a declarat Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice. Dupa rezilierea contractului va fi organizata o noua licitatie. "Nu investim prin firme cel putin dubioase, care nu se achita de sarcinile din contractele incheiate cu ministerul", a mai spus Borbely.

    ×
    Subiecte în articol: economic