x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie TVR a cumpărat asigurări RCA şi CASCO de aproape 345.000 de lei

TVR a cumpărat asigurări RCA şi CASCO de aproape 345.000 de lei

09 Feb 2011   •   16:51

TVR a achiziţionat, pentru o sumă de aproape 345.000 de lei, servicii de asigurare de tip RCA şi CASCO pentru autovehiculele din dotarea sa, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

În mod concret, Societatea Română de Televiziune (SRTv) a cumpărat, prin negociere, fără anunţ de participare, servicii de asigurare de tip RCA şi CASCO a autovehiculelor aflate în dotarea sa, potrivit anunţului de atribuire publicat la sfârşitul lunii ianuarie.

Contractul a fost atribuit societăţii comerciale de asigurare-reasigurare Astra SA. Contractul s-a încheiat pe o perioadă de un an cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare.

Valoarea totală finală a contractului este de 344.334,22 de lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut.

Contractul încheiat de Televiziunea Română cu Astra SA reprezintă o continuare a contractului încheiat de SRTv în anul 2009, în urma unei proceduri de licitaţie deschisă. Conform documentaţiei de atribuire, contractul a fost încheiat la momentul respectiv cu posibilitatea prelungirii anuale prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare pe o perioadă de trei ani.

×