x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea a măritat Complexul hotelier Mamaia! Vezi cine e norocosul

Udrea a măritat Complexul hotelier Mamaia! Vezi cine e norocosul

06 Oct 2011   •   12:03
Udrea a măritat Complexul hotelier Mamaia! Vezi cine e norocosul

Silviu Iordache, o persoana fizica din Bucuresti, a cumparat cu 2,48 milioane de euro, in urma unei licitatii, complexul hotelier de cinci stele Mamaia detinut de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) in statiunea cu acelasi nume. Aceasta a fost singura oferta inregistrata de MDRT pentru acest hotel.

"Plata se face integral, in 10 zile calendaristice de la data semnarii contractului de vanzare-cumparare. Garantia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 de euro.
Contractul de vanzare-cumparare va cuprinde o clauza prin care cumparatorul este obligat sa mentina activul in circuitul turistic" , potrivit Mediafax.

Anterior, complexul hotelier Mamaia a mai fost scos la licitatie de cinci ori, fara succes.

Complexul este situat in centrul Statiunii Mamaia si este compus dintr-un teren in suprafata de 2.248 metri patrati, hotelul de cinci stele Mamaia, un restaurant si doua terase.

Hotelul are o capacitate de 66 locuri de cazare, sali de conferinta, bar, salon de coafura, masaj, jacuzzi si sauna. Vanzarea face parte din actiunile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai detine in sectorul de turism.

×