x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Victor Ponta pe Facebook: O firmă IT care creează 200 de locuri de muncă poate primi 28 de milioane de euro ajutor

Victor Ponta pe Facebook: O firmă IT care creează 200 de locuri de muncă poate primi 28 de milioane de euro ajutor

02 Aug 2012   •   12:41
Victor Ponta pe Facebook: O firmă IT care creează 200 de locuri de muncă poate primi 28 de milioane de euro ajutor

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat de 100 de milioane de euro pentru firmele IT care creeaza peste 200 de locuri de munca noi.

"Masura este pentru firmele care creeaza minim 200 de locuri de munca si care le vor mentine pentru minimum cinci ani. Fiecare firma care face acest lucru poate primi un ajutor de stat de peste 28 de milioane de euro. Este un exemplu de hotarare de guvern utila pentru crearea de locuri de munca", spune prim-ministrul.

Ponta reaminteste ca masura de fata nu este prima de acest fel, facand trimitere la facilitatea neplatii CAS pentru cei care angajeaza tineri someri.

"Am dorinta ca astfel de masuri sa devina o obisnuinta pentru noi, pentru ca scopul principal al guvernarii noastre este relansarea economiei prin crearea de locuri de munca", a mai scris premierul Ponta pe reteaua de socializare.

×