x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie VIDEO. Inspecția Economică din Ministerul de Finanțe, controale la mai multe primării. Primul raport, trimis la DNA

VIDEO. Inspecția Economică din Ministerul de Finanțe, controale la mai multe primării. Primul raport, trimis la DNA

24 Noi 2020   •   13:20
VIDEO. Inspecția Economică din Ministerul de Finanțe, controale la mai multe primării. Primul raport, trimis la DNA

Inspecția Economică din Ministerul de Finanțe face controale la mai multe primării și unități administrativ teritoriale, a informat, marți, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. Primul raport a fost deja trimis la DNA.

„Inspecţia Economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe unităţi administrativ teritoriale, mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Primul raport a fost trimis deja către DNA. Aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte. Zilele trecute a fost trimisă Inspecţia economică, la cererea primarului sectorului 1, către Primăria Sectorului 1. Acum suntem acolo în control. Înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi această cerere", a spus Cîţu.

De asemenea, Cîțu a precizat că, în urmă cu aproximativ o lună, Inspecția Economică a fost trimisă în control la Consiliul Județean Neamț, la cererea prefectului de acolo.

„Şi, nu în ultimul rând, în 17.11. 2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat îl vom face public", a adăugat ministrul Finanțelor.

×