x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vodafone România preia UPC. Data de la care vor fi schimbate serviciile fixe de telecomunicații

Vodafone România preia UPC. Data de la care vor fi schimbate serviciile fixe de telecomunicații

02 Mar 2020   •   16:13
Vodafone România preia UPC. Data de la care vor fi schimbate serviciile fixe de telecomunicații
Sursa foto: facebook

Două mari companii de pe piața autohtonă de telecomunicații au anunțat demararea procesului de fuziune. Vodafone România va furniza serviciile fixe de telecomunicaţii ale UPC România, începând cu 31 martie 2020, după cum anunță societatea. 

"Vodafone România şi UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 şi reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziţiei UPC de către Comisia Europeană. Ca urmare a fuziunii, UPC România îşi va înceta existenţa ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România. Vodafone România va iniţia în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienţilor UPC România, prin toate canalele - scrisori de informare care vor însoţi factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate, cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicaţii, începând cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum şi despre toate modificările relevante legate de această schimbare", se arată în comunicat..

Vodafone România este parte a Vodafone Group Plc., care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe.

La 31 decembrie 2019, compania a raportat veniturimai mari cu 2%, comparativ cu perioada anterioară. Numărul clienţilor a ajuns la 11 milioane.

Vodafone a finalizat achiziţia UPC România pe data de 31 iulie 2019.

Grupul Vodafone are divizii în 24 de ţări, 42 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări.

×
Subiecte în articol: vodafone upc