x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ediţie specială Sinteza Zilei, în direct din Lisabona, în această seară la Antena 3. Jurnalista CNN Hala Gorani, invitata lui Mihai Gâdea

Ediţie specială Sinteza Zilei, în direct din Lisabona, în această seară la Antena 3. Jurnalista CNN Hala Gorani, invitata lui Mihai Gâdea

02 Noi 2011   •   15:35

Antena 3 va fi reprezentata de directorul Mihai Gadea la reuniunea televiziunilor de stiri, care se desfasoara in aceste zile la Lisabona. Editia din aceasta seara a Sintezei Zilei va fi realizata tot din capitala portugheza. Mihai Gadea va sta de vorba in direct cu unul dintre cei mai buni realizatori ai CNN International, Hala Gorani.

Despre Hala Gorani se poate spune cã este o persoanã cosmopolitã. Nãscutã in 1970 in Statele Unite din parinti sirieni, actualul corespondent al CNN si-a petrecut copilãria la Paris. De aceea considerã capitala Frantei ca fiind orasul in care se simte acasã. Licentiata in economie si stiinte politice, Hala Gorani vorbeste fluent engleza, franceza si araba.

Cariera de jurnalist si-a inceput-o in 1994 in Franta ca reporter pentru France Press si France 3. Dupã o scurtã perioada la Bloomberg Television din Londra, Hala s-a alãturat in 1998 postului CNN unde prezintã stirile externe.

Avand in vedere orginile sale arabe, Hala Gorani a fost principalul corespondent al CNN pentru Orientulul Mijlociu. Nu intamplãtor, in 2006 s-a aflat in Mijlocul evenimentelor din timpului interventiei israeliene din Liban. In acelasi an, a inceput realizarea unei emisiuni dedicate problemelor din Orientul Mijlociu.

Hala Gorani a devenit cunoscutã publicului american si datoritã unor interviuri celebre. Printre personalitaþile cu care a stat de vorbã se numara Dalai Lama, Tony Blair, presedintele palestinian Mahmud Abbas dar si tenismenul Roger Federer.

Din 2009, Hala Gorani este gazda emisiunii International Desk gazduitã de CNN.

Nu pierde Sinteza Zilei, de la ora 21.45, la Antena 3.

×