x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Evenimentele importante se urmăresc la Antena 3

Evenimentele importante se urmăresc la Antena 3

24 Iul 2012   •   11:42

Rezultatul raportului de audit in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in perioada in care a fost condus de Elena Udrea, incendiile izbucnite in mai multe locuri din tara, dar si noile dezvaluiri despre reteaua de prostituate condusa de Andreea Martha au fost principalele subiecte ale zilei de 23 iulie si toate au fost urmarite la Antena 3.

Kantar Media anunta ca postul de stiri s-a impus pe targetul 18+ urban cu o medie de 11,9% cota de piata si 2,4% rating pe intreaga zi, depasind celelalte posturi informative si generalistele Pro TV si Antena 1.

De altfel, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune din Romania si seara, cand postul de nisa a inregistrat o medie de 11,8% share, iar programele sale au inregistrat un rating mediu de 4.7%.

“Se intampla in Romania cu Maria Coman', emisiunea difuzata in intervalul orar 11.00 – 12.00, a fost programul Antena 3 care a inregistrat cea mai mare cota de piata, 17,2%, in timp ce “Sinteza Zilei cu Mihai Gadea' a adunat cele mai multe puncte de rating, 5,9.

La ora 22.18, in minutul cu cea mai ridicata audienta, 724.000 de telespectatori urmareau dezvaluirile facute la Sinteza Zilei de catre noul Ministru al Turismului, Eduard Hellvig, care a vorbit despre jaful banilor publici in mandatul Elenei Udrea.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media