x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri EXCLUSIV Ce obicei tradiţional nu vrea Delia sub nici o formă la nunta ei!

EXCLUSIV Ce obicei tradiţional nu vrea Delia sub nici o formă la nunta ei!

de Cosmina Stoicescu    |    11 Sep 2012   •   11:36
EXCLUSIV Ce obicei tradiţional nu vrea Delia sub nici o formă la nunta ei!

Dupa ce a spus da multor concurenti X Factor, jurata supershow-lui din toamna aceasta de la Antena 1 a spus "da"-ul care i-a schimbat viata. Delia s-a casatorit cu alesul ei, iar acum pregatirile pentru o nunta ca in povesti sunt pe ultima suta de metri. Petrecerea va avea loc la Buftea, unde si-a facut nunta si Teo Trandafir. Mirii asteapta peste 500 de persoane, intr-un decor amenajat cu multe flori, intr-un cort.

Delia este deja nerabdatoare sa imbrace rochia de mireasa, sa isi intampine cu drag invitatii si sa petreaca pana in zori. Pentru ca artista este foarte ocupata cu filmarile X Factor, de aproape toate detaliile s-a ocupat Razvan.

“Totul decurge perfect pana acum. Nici nu ma asteptam sa fie altfel, de fapt. Razvan a pus deja totul la punct, e un foarte bun organizator, avem cea mai frumoasa locatie, oameni la care tinem alaturi, un meniu savuros, muzica buna, iar eu cea mai frumoasa rochie dintre toate. Ne-am dorit sa fie o nunta in care sa se regaseasca traditiile romanesti, desi, daca stau sa ma gandesc, as vrea sa nu avem pe lista si furatul miresei. Chiar nu vreau sa fiu furata la nunta mea. Imi doresc sa petrec cat mai mult timp alaturi de invitatii nostri, nu vreau sa dispar brusc tocmai cand petrecerea e in toi si nici nu vreau ca prietenii nostri sa uite ca scopul lor este sa se distreze si sa-si petreaca timpul ghicind unde e mireasa. Dar, ma gandesc ca oricat de bun organizator ar fi Razvan, de atent la detalii, orice nunta are surprizele ei', a declarat Delia.

Si surprizele din viata frumoasei cantarete se tin lant. Toata petrecerea este organizata cu cea mai mare atentie la detalii, iar dupa marele eveniment pe Delia o asteapta o luna de miere de vis. Ideea destinatiei exotice i-a apartinut lui Razvan care si-a cucerit deja proaspata sotie cu povestile despre Africa, continent pe care acesta a avut ocazia sa-l viziteze si pe care Delia abia asteapta sa-l vada.

×