x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “Fetele de măritat”…pline de emoţie!

“Fetele de măritat”…pline de emoţie!

17 Dec 2012   •   13:33
“Fetele de măritat”…pline de emoţie!

“N-am ştiut nicodată exact care mi-e drumul şi recunosc că nici acum nu ştiu. Tot ce ştiu este că mă simt în siguranţă pe cărarea muzicii. De câte ori ajung la o răscruce, mă opresc, ciulesc urechea şi apuc în direcţia din care se aude o vioară..., spunea Maria Buză. Şi s-au auzit acorduri line şi vii de vioară ale maestrului George Pătraşcu şi vocea caldă şi plină de emoţie a actriţei şi interpretei Maria Buză. “Fetele de măritat”, “Azi lume, sunt soacră mare”, “Tinereţe nu pleca”, “Ciuleandra” sunt doar câteva dintre piesele cu care Maria Buză şi “Taraful George Pătraşcu” ne-au încântat într-o duminică frumosă şi specială...cu puţin timp înaintea sărbătorilor de iarnă.

“Fetele de măritat” nu se puteau găsi în altă parte decât într-un local special unde marii noştri artişti aduc voia bună de fiecare dată: la “Şarpele Roz”. Aici a avut loc lansarea albumului “Fetele de măritat”, un album de colecţie pe care îl veţi găsi pe piaţă din 20 decembrie cu Jurnalul Naţional.

O seară de suflet pentru Maria Buză, un album la care a lucrat cu mult drag şi pe care visa de ceva vreme să îl aducă în casele tuturor celor care o îndrăgesc. Şi nu sunt deloc puţini!

I-au fost alături prieteni dragi precum Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu, Anca Sigartău, Lia Bugnăr şi multe alte nume din muzica şi teatrului românesc. Cu toţii au avut doar cuvinte de laudă şi de suflet la adresa Mariei Buză: este un artist complet şi complex, spunea Mădălin Voicu, este o minune, spunea Anca Sigărtău. Aşa cum bine spunea Lia Bugnăr, Maria Buză este unul dintre oamenii la care Dumnezeu a lucrat în detaliu. Nu i-a dat din toate câte puţin, ci i-a dat din toate mult mai mult. Este un om plin de daruri şi de haruri...Când o asculţi uiţi de orice frământare cotidiană şi redescoperi  frumuseţea cântecului românesc... de ieri şi de azi, plin de voie bună şi de multă emoţie...pe versuri şi ritmuri de Maria Buză şi “Taraful George Pătraşcu”.

Nu rata un album de colecţie: Fetele de măritat, din 20 decembrie, numai cu Jurnalul Naţional.




×