x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Filmele lunii august la HBO

Filmele lunii august la HBO

02 Aug 2012   •   18:17
Filmele lunii august la HBO

Dupa cum ne-am obisnuit, HBO ne propune si in luna august filme importante. Avem de unde sa alegem, asa ca va propunem sa trecem in revista cateva dintre ele…

"Casa de vis'. Premiera: 3 august
Un scriitor isi paraseste slujba din Manhattan si se muta cu familia intr-un oras linistit. Ei afla in curand ca frumoasa lor casa a fost, odinioara, decorul unde o mama si copiii ei au fost ucisi, se pare, de sotul care le-a supravietuit. Din distributie fac parte Daniel Craig, Naomi Watts si Rachel Weisz.

"Scufita Rosie'. Premiera: 4 august
Aceasta adaptare a clasicului basm se foloseste de un decor medieval ca sa spuna povestea unei adolescente care se trezeste in pericol de moarte atunci cand consatenii ei pornesc sa vaneze varcolacii ce-i terorizeaza la fiecare luna plina.

"Capitanul America: Primul razbunator'. Premiera 5 august
Steve, un soldat slabanog al armatei SUA, ia parte intr-un program militar experimental care il inzestreaza cu puteri super-umane si il impinge sa se lupte cu maleficul Red Skull, in acest action thriller inspirat de o banda desenata.

"Robin Hood'. Premiera: 12 august
Russell Crowe il interpreteaza pe legendarul Robin Hood cel care, in Anglia secolului XXIII, s-a luptat, impreuna cu trupa lui de proscrisi, cu coruptia din sat si a provocat Coroana sa altereze balanta dintre regalitate si supusi. O varianta interesanta, oricum altceva decat cea deja devenita clasica in care Kevin Costner joaca rolul principal.

"Apa pentru elefanti' Premiera: 19 august
Un student veterinar intalneste vedeta feminina a unui circ ambulant, de care se apropie gratie unui elefant special. In ciuda oricaror piedici – inclusiv un sot carismatic, dar si foarte periculos – cei doi vor gasi dragostea eterna.

"Cei trei muschetari'. Premiera: 24 august
In aceasta noua adaptare dupa Alexandre Dumas, tanarul D'Artagnan si trei dintre muschetarii de elita ai Frantei se lupta sa-si salveze regele si tara dintr-o conspiratie tesuta de cuplul malefic alcatuit din Milady si ducele de Buckingham. Din distributie fc parte Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans.

"Kung Fu Panda 2'. Premiera: 26 august
Po traieste viata la care a visat dintotdeauna, ca Razboinicul Dragon, cel ce protejeaza Valea Pacii. Dar o noua amenintare se arata: un formidabil inamic planuieste sa foloseasca o arma secreta ca sa supuna China si sa distruga kung fu-ul. Vocile personajelor sunt asigurate de Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, Gary Oldman, sau Jean-Claude Van Damme…

×