x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Finaliştii dau din casă, de la "Te cunosc de undeva"

Finaliştii dau din casă, de la "Te cunosc de undeva"

de Anca Nicoleanu    |    29 Noi 2012   •   12:06
Finaliştii dau din casă, de la "Te cunosc de undeva"
Sursa foto: Mihai Stetcu/Mihai Stetcu

Adrian Enache a slăbit patru kilograme interpretându-l pe MC Hammer, Jorge spune că a fost prea îmbrăcat pentru J Lo, Maria Buză era să-şi rupă picioarele căţărată pe tocuri, la "momentul Corina", iar Lorei i s-a umflat faţa după ce şi-a dat jos barba a la Connect-R.

Care personaj v-a ieşit cel mai bine?
■ Maria:
Cristi Minculescu, un om atât de iubit, a fost o adevărată provocare şi o transformare care m-a pus la grea încercare, iar personajul care mi-a mers la suflet a fost Gabriel Dorobanţu. Un artist  pe care eu îl cunosc foarte bine şi-l apreciez cu toată inima! Cred că ăsta a fost un moment reuşit!
■ Jorge: Cel mai împlinit m-am simţit când am interpretat Narghita. A fost cea mai spectaculoasă transformare şi nu doar din punct de vedere fizic. A trebuit să mă transform şi în interiorul meu pentru a putea da glas acelei voci. Dacă înainte de acest personaj eram mulţumit că am reuşit să interpretez o paletă destul de largă de artişti, s-a demonstrat că “Te cunosc de undeva!” nu are limite!
■ Adrian: Sunt foarte fericit că ruleta “Te cunosc de undeva!” a avut “grijă” de mine. Mi-a adus roluri foarte mari, monştrii sacri ai muzicii internaţionale şi spun eu că i-am pus în scenă remarcabil. Mi-au plăcut mai multe roluri, de care îmi amintesc cu mare mare drag, de la Mc Hammer, la Dean Martin,  Elton John sau Elvis Presley. Chiar nu pot să aleg unul singur!
■ Lora: Cel mai şi cel mai mult mi-a plăcut Adele şi mi s-a spus că s-a văzut, am transmis acest sentiment. Cred că nici nu mai e nevoie să spun mai mult.

Dar cel la care v-aţi chinuit cel mai tare?
■ Maria:
Un personaj dificil a fost Gloria Estefan, cu piesa Conga, şi mă refer aici la partea de dicţie. Am exersat foarte mult să reuşesc să spun toate aceste cuvinte! A fost distractiv!
■ Jorge: Cel mai tare m-am chinuit cu J. Lo., pentru că mă simţeam prea îmbrăcat pentru rolul respectiv. Având experienţa Beyoncé, unde toată lumea mi-a admirat picioarele (râde), acum mă simţeam prea decent!
■ Adrian: Sunt foarte mândru de MC Hammer, a fost cu adevărat un  maraton şi cred că am reuşit să demonstrez multe cu acest rol. Am schimbat 20 de tricouri la repetiţii, coregrafa show-ului, Ioana Macarie, a scos untul din mine, dar a meritat. Am slăbit 4 kilograme în 2 zile de repetiţii. A fost greu, însă a fost o muncă plăcută. Toată viaţa mea am cântat, am dansat şi am jucat fotbal; în acest rol, aproape că a trebuit să le fac pe toate în acelaşi timp (râde).
■ Lora: Cred că cel mai greu, din punct de vedere vocal, şi o adevărată provocare totodată a fost rolul Lui Celine Dion. Ea are un timbru total diferit de al meu şi a trebuit să interpretez întocmai ca ea. Nu te poţi prezenta oricum în faţa spectatorilor cu un asemenea personaj!

A existat vreun moment în care v-aţi simţit nedreptăţit de juriu?
■ Maria:
Niciodată! După părerea mea, toate aprecierile şi notele juriului au fost şi de încurajare şi de susţinere, dar şi de încântare maximă pentru cel mai bun! Dar nu notele contează, ci ceea ce se întâmplă pe scenă! Mirajul, emoţia puternică ce ne încearcă în acele câteva clipe, care sunt de nedescris! Credeţi-mă!
■ Jorge: Sincer, nu. Sunt foarte bun prieten cu Aurelian, iar cu Ozana am o relaţie specială, artistic vorbind. Însă cea mai mare surpriză pentru mine a fost Andrei Aradits. Dacă nu era el, nu reuşeam să ajung atât de aproape de fiecare personaj al meu. A ştiut să îmi explice emblema fiecărui artist, acele particularităţi pe care eu să le scot în evidenţă şi chiar nu puteam rata acest moment fără să îi mulţumesc pentru tot ajutorul acordat!
■ Adrian: Nu! Cu siguranţă nu! Sunt nişte oameni extraordinari, pe care îi apreciez foarte mult şi despre care pot spune că au fost mereu exact aşa cum trebuie să fie nişte juraţi: obiectivi şi duri! Altfel, poate că am fi căzut mai des în ridicol şi chiar nu e cazul!
■ Lora: Poate că au fost momente în care am simţit anumite tensiuni, însă am preferat să mă concentrez foarte mult pe ceea ce fac eu pe scenă şi să nu le iau în calcul. Am un public minunat, oameni dragi care îmi scriu pe Facebook şi mi-au scris în timpul fiecărei emisii şi aş vrea să le mulţumesc pe această cale. 

Ce veţi face după ce se termină "Te cunosc de undeva"?
■ Maria:
O să jelesc! " Unde eşti tu, emisiune dragă şi frumoasă cu echipa ta cu tot... Doamne, ce mă fac eu fără tine... că tare drăgălaşă mai erai...".
■ Jorge: Mă voi ocupa mai mult de business-ul meu şi, bineînţeles, voi petrece mai mult timp cu fetiţa mea!
■ Adrian: Pentru mine urmează o perioadă foarte foarte aglomerată: am câte trei spectacole pe săptămână, joc în spectacole la Teatrul Tănase cu casa închisă, am apărut în reclame pentru branduri puternice de la noi, prezint pentru al şaselea an consecutiv Revelionul Guvernului României.
■ Lora: E o perioadă foarte aglomerată pentru mine, am multe concerte, programate încă din vară. Chiar acum, când răspund la acest interviu, sunt în aeroport, mă pregătesc să decolez la Cluj. Muncesc foarte mult şi pentru următorul meu single, pe care îl voi lansa în curând, iar în ianuarie voi pleca în America, în luna de miere.

Aţi avut parte de vreo situaţie neprevazută la filmări? Cum i-aţi făcut faţă?
■ Maria:
Întreaga emisiune se desfăşoară într-o "situaţie neprevăzută". Nu ştii ce se va întâmpla, cine ce va zice, cine se va încurca, cine va cădea... Apropo, era să-mi rup picioarele şi să-mi crape gleznele când eram căţărată pe tocurile alea înalte la momentul Corina. În timpul dansului era să cad şi atunci, noroc cu echipa de balerini, care printr-o mişcare extrem de vigilentă au reuşit să mă ţină, să nu cad! Ar fi fost o catastrofă, vă daţi seama!
■ Jorge: Da, s-a întâmplat când am interpretat Marc Anthony. Din grabă, am urcat pe scenă cu o pereche de pantaloni măsura 46, eu purtând 48. Aveau talia foarte înaltă şi m-au strâns atât de tare, încât simţeam că abia pot respira. Am reuşit să mă concentrez şi să maschez cât de mult am putut acest moment, deşi nu mă simţeam deloc confortabil. M-am bucurat nespus că am făcut faţă cu brio momentului.
■ Adrian: Am doar amintiri frumoase de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!” Aşa cum am mai spus, acest proiect este provocarea vieţii mele, iar când faci un lucru cu o asemenea plăcere, cu siguranţă vezi totul în roz!
■ Lora: A fost o situaţie de care îmi amintesc acum cu zâmbetul pe buze, însă numai în locul meu să nu fi fost când am păţit-o. Este vorba despre momentul în care l-am interpretat pe Connect-R: imediat după ce am ieşit de pe scenă, am fost la machiaj să îmi dau barba şi sprâncenele jos. Cred că am făcut o reacţie alergică la o substanţă din soluţia de dizolvat lipiciul, pentru că aproape pe loc mi s-au înroşit şi umflat foarte tare faţa şi sprâncenele. Noroc că mi-am revenit repede.

Ce personaje interpretaţi în finală?
■ Maria:
Ce-a vrut ruleta! Ea e şefa! Voi fi Madonna.
■ Jorge: Mă bucur nespus că finala mi-a adus un super personaj, Michael Jackson. Este cel mai mare artist al globului şi totodată cea mai mare responsabilitate pentru mine din acest show. Sunt primul bărbat de la “Te cunosc de undeva!” care interpretează acest rol, aşa că oamenii au aşteptări foarte mari de la mine, ceea ce trebuie să recunosc că amplică atât tensiune, cât şi ambiţia mea.
■ Adrian: Ei bine, de-abia aştept să ne vedem în finală! V-am pregătit un personaj atât de special, că pur şi simplu nu mai am răbdare... Voi fi Freddie Mercury şi sunt convins c-o să vă placă!
■ Lora: Ruleta mi-a adus un super personaj: este vorba de excentrica Lady Gaga, dar mai mult nu vă spun!

■ Lora, ai de gând să dai la anul la actorie, cum insistent te îndeamnă Ozana Barabancea?
■ Acum sigur nu aş avea timp nici să mă gândesc la asta, însă sunt înconjurată de actori şi regizori foarte buni. Soţul meu şi totodată cel mai critic şi aprig susţinător al meu a absolvit la clasa lui Dem Rădulescu şi am mare încredere în el. Când îmi va spune el să fac acest pas, nu voi sta pe gânduri.

■ Jorge, care-i reactia fiicei tale, cind te vede la televizor?
■ E adorabilă, îmi spune : "Tati, eşti cel mai bun!”

■ Adrian, l-ai apostrofat sau te-a apostrofat în particular Temişan, după vreo notare, respectiv prestaţie?

■ Am mai fost întrebat dacă Temi mă favorizează în vreun fel, dacă mi-a pus o vorbă bună printre juraţi... Sub nicio formă!!! Ba pot spune că din contră, e cel care mă taxează cel mai dur, pentru că ştie ce pot (râde).

■ Maria, pentru ce personaje te-a laudat acasă soţul tău, care-i muzician?
■ Soţul meu?! A, pentru toate personajele, bineînţeles! Era uimit de toate transformările, mai ales când eram blondă! A zis că-mi stă bine şi că n-ar fi rau să încerc o schimbare! Auzi şi tu?! Eu vă las cu bine, drag public, şi deja mi-e dor de voi! Sărbători fericite!

×
Subiecte în articol: "te cunosc de undeva"