x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri VIDEO Uite cum un fost puscarias a cucerit juriul X Factor!

VIDEO Uite cum un fost puscarias a cucerit juriul X Factor!

14 Oct 2012   •   21:51
VIDEO Uite cum un fost puscarias a cucerit juriul X Factor!
Sursa foto: Antena1
Codau Cornelius Tiberiu a lucrat legal - ca ospatar, barman, ajutor de bucatar - si ilegal. Stie Codul penal pe de rost. Nu a facut crime, n-a fost pedofil. In rest, n-a iertat nimic! "Am nascut bani din minimum 20 de activitati ilegale", spune, dar nu ca sa braveze. Asta-i realitatea. Exemplu: In Belgia l-au acuzat de frauda informatica. Sa traducem: a plecat cu 48.000 de euro dintr-o banca. "Nu i-am luat eu, bancomatul mi i-a dat!". Ce a urmat? 2.072 de zile de tambal. Tambalul e patul care se lasa din perete in arest.

Spune ca vrea sa se schimbe. Ca vrea sa castige cei 200.000 de euro. "100.000 de euro sa mearga catre mama, ca a muncit, saraca, 30 de ani si ii trebuie o casa. Restul, catre prieteni, frate, catre prieteni!"

Intra pe scena. Cheloo il cunoaste. "Da, ne stim, dar asta nu insemna ca are pile!". Dan Bittman il ia la intrebari. Dialogul e halucinant. Halucinant pentru jurat care, atunci cand afla trecutul concurentului, spune de un infinit de ori "Imposibil" si "Nu pot sa cred". Dar omul e calm, povestese exact cum a fost. "Am numai cunostinte de calitate!", zice rapperul si sala e in delir.

Cornelius Tiberiu, face versuri. Baiatul cu doua nume romane leaga cuvintele ca la New York. Lumea nu-i obisnuita cu stilul, insa Cheloo da verdictul. "Si-a ales bine ritmul, versuri inegale"...Insa juratii mai vor ceva, vor muzica. Tibi baga si asa ceva. "Ies din cusca ca din pusca!" se aude. Le trece din romana in engleza, Cheloo il opreste. "Zici ca esti un rusnac. Do you have Kalasnikov?". E altceva ca pana acum.

Delia zice ca s-a simtit ca la teatru. Adica bine. "Mi-ai captat atentia!". Cornelius promite: "Data viitoare jur ca o sa fac de 10 ori mai bine!" Dupa ce ia OK-ul de la Delia, multumeste in toate limbile pamantului. Are scoala vietii. Un "DA" de la Delia, altul de la Cheloo. Bittman nu stie ce sa zica...Hmmm! Al treilea de "DA". "Vad ca vrei sa te schimbi, sa mergi pe drumul cel bun si asta e ceea ce comnteaza cel mai mult!"



Codau Cornelius Tiberiu

×