x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Gabi Tamaş s-a însurat!

Gabi Tamaş s-a însurat!

10 Iun 2012   •   07:44
Gabi Tamaş s-a însurat!

Gabi Tamas (28 de ani), fundasul lui West Bromwich Albion (Anglia) si al nationalei Romaniei, si Ioana Nut si-au unit ieri destinele in fata lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfantul Nicolae, din Schei.

Cei doi miri, insotiti de nasii Mihaela si Nicu Gheara, dar si de rude si de prietenii apropiati, au sosit dupa-amiaza la biserica, in masini de lux.

Dupa o ceremonie care a durat mai bine de 30 de minute, cei doi insuratei au iesit din lacasul de cult cu zambete largi si au marturisit ca au avut emotii mari. Gabi a declarat chiar ca e cel de-al doilea moment ca importanta din viata lui, primul fiind nasterea fiicei sale, Selena. Emotionata a fost si mireasa, care a dezvaluit ca, desi a nascut in aprilie, si-ar dori sa mai aiba inca doi copii: un baietel si o fetita.

La randul lor, nasii le-au urat multa fericire, iubire si inca 3-4 copii. La nunta au fost prezenti, pe langa rude, si prietenii apropiati Gabi Torje, Ionut Iftimoaie si Oana Roman. Potrivit Libertatea, pe seara, alaiul a urcat la Poiana Brasov, unde a avut loc petrecerea.

×