x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Gooooooooool! Din culisele Campionatului European

Gooooooooool! Din culisele Campionatului European

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mai 2012   •   20:41
Gooooooooool! Din culisele Campionatului European

Discovery anunta premiera unui program de exceptie despre Campionatul European de Fotbal UEFA 2012 din Polonia – Pregatirea Campionatului European. Programul va fi difuzat pe Discovery Channel pe data de 5 iunie, incepand cu ora 22:00, si va fi transmis in 105 tari din intreaga regiune Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Afica, inainte de inceperea turneului pe 9 iunie.

Succes. "Programul ii poarta pe telespectatori in culisele evenimentului, pentru a urmari pregatirile si progresele tehnologice ce vor asigura derularea fara probleme a Campionatului European de Fotbal UEFA 2012, unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale anului. Suntem convinsi ca programul se va bucura de un succes urias in Polonia si Ucraina, dar va fi in egala masura interesant pentru miliardele de fani ai fotbalului care se pregatesc sa urmareasca meciurile in intreaga lume", a spus Paul Welling, Senior Vice President, Head of Channels pentru Discovery Networks Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Afica.

Premiera. Anul acesta este prima data cand Europa Centrala si de Est gazduiesc un eveniment sportiv major, Campionatul European de Fotbal, care va avea loc in Polonia si Ucraina. Toti cei implicati in realizarea infrastructurii necesare fac eforturi sustinute pentru ca noile stadioane sa fie finalizate la timp, conform standardelor UEFA, iar tehnologiile moderne pentru sunet si lumini sa se ridice la nivelul asteptarilor pentru o ceremonie de deschidere care va etala minunile tehnologice ale noului Stadion National din Varsovia. Programul Pregatirea Campionatului European urmareste toate aceste aspecte, alcatuind un portret detaliat al oamenilor din Polonia si Ucraina, care au colaborat indeaproape ca sa se asigure ca totul va fi gata la timp pentru evenimentul din iunie.

Pregatirea Campionatului European combina interviuri cu persoane responsabile de tehnologia folosita pentru Euro 2012, cu imagini filmate de sus, din zbor, si secvente de animatie 3D.

×