x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri GSP.ro cere SATI transparenta in privinta surselor de trafic ale site-urilor

GSP.ro cere SATI transparenta in privinta surselor de trafic ale site-urilor

06 Apr 2011   •   21:21

Gsp.ro alaturi de un grup de mari publisheri online si regii au initiat, miercuri, 6 aprilie, o cerere catre SATI prin care solicita ca "datele privind referrerii tuturor siteurilor inregistrate in SATI sa devina pe deplin transparente catre publisheri, agentii si clienti", dupa cum declara Augustin Roman, directorul site-urilor din reteaua GSP.

"Agentiile de publicitate si clientii sunt unanimi in a sprijini acest gen de transparenta si ei sunt principalii beneficiari ai unei audiente clare", se arata in cererea lansata de GSP.ro.

Initiativei GSP pentru a lansa dezbaterea in SATI s-au alaturat: Ringier (Mihnea Vasiliu), Realitatea Media (Sorin Kosz), TPU si Q2M (Dragos Stanca), ARBOmedia (Calin Rotarus), Adevarul si Hotnews.

"Vom incerca o solutie care sa reprezinte interesele tuturor celor deschisi catre transparenta, care sint mai multi decit cei cu care am vorbit. Daca ideea va pica la vot, oricum vom propune sa fondam un grup de buna practica format din publisheri care sa-si publice in mod voluntar referrerii", mai adauga Roman.

×