x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “În gura presei” împlineşte astăzi 7 ani

“În gura presei” împlineşte astăzi 7 ani

13 Sep 2011   •   09:31
“În gura presei” împlineşte astăzi 7 ani

“In gura presei', emisiune emblema a postului Antena 3, difuzata de duminica pana joi, de la ora 23.05, implineste astazi 7 ani de cand a emis pentru prima data pe micul ecran.

Prin stilul sau inconfundabil, one man show-ul Mircea Badea a reusit sa performeze constant pe acest tronson orar, fiind castigator detasat la audiente, fata de competitorul sau direct. Aprecierea nu a venit doar din partea telespectatorilor, doi ani la rand consecutiv, realizatorul a castigat doua premii APTR la categoria “One man show', drept consideratie pentru stilul sau unic si imprevizibil.

Mircea Badea e una dintre cele mai influente voci publice, reusind sa transforme o banala revista a presei intr-o emisiune dinamica, nonconformista, cu umor, dar si cu replici acide si teorii noi. Nu de putine ori, teoriile sale referitoare la viata politica si economica s-au adeverit. E spontan si natural, comenteaza cu dezinvoltura subiectele zilei si, cu amaraciune sau umor, spune ce gandesc multi dintre romani, deranjand adesea reprezentantii puterii.

Emisiunea “In gura presei' a luat nastere pe 13 septembrie 2004, la Antena1, iar atunci cand Antena 3 a fost lansata pe piata, productia in direct a fost mutata in grila postului de stiri.

Pentru editia aniversara din aceasta seara, Mircea Badea va prezenta revista presei, asa cum si-a obisnuit publicul de-a lungul anilor, insa nu va ezita sa-l surprinda, folosindu-se de umorul caracteristic si franchetea inegalabila.

×
Subiecte în articol: mass media