x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri INCREDIBIL! Latin lover-ul Julio Iglesias Jr. pe pantofi cu tocuri de 10 centimetri?

INCREDIBIL! Latin lover-ul Julio Iglesias Jr. pe pantofi cu tocuri de 10 centimetri?

de Cosmina Stoicescu    |    05 Sep 2012   •   12:51
INCREDIBIL! Latin lover-ul Julio Iglesias Jr. pe pantofi cu tocuri de 10 centimetri?

Astazi, de la 22.30, in platoul emisiunii Un show pacatos, alaturi de carismaticul Dan Capatos va fi nimeni altul decat artistul Julio Iglesias Jr., aflat intr-o vizita speciala in Romania. Indragitul artist a acceptat invitatia Antena 1 de a participa intr-una dintre cele mai spectaculoase productii ale toamnei, “Te cunosc de undeva!', iar azi, telespectatorii ii vor descoperi incredibila poveste de viata. Model, vedeta de televiziune, interpret de succes, Julio Iglesias Jr. pune pe jar inimile domnisoarelor, iar astazi latin lover-ul va face dezvaluiri nu numai despre profesia sa, ci si despre viata personala. Picante ca de obicei, intrebarile lui Dan Capatos le vor aduce, cu siguranta, celor de acasa detalii inedite din viata artistului.

La “Un Show Pacatos', indragitul cantaret va vorbi despre prezenta intr-o gala cu totul speciala la “Te cunosc de undeva!' Romania, Julio fiind, de altfel, unul dintre artistii internationali care au acceptat provocarea transformarilor in editia spaniola a emisiunii.

In primul sezon din Spania al emisiunii “Tu cara me suena' (Te cunosc de undeva!), Julio Iglesias Jr. a fost concurent, trecand prin zece transformari spectaculoase de la Bono la Amy Winehouse, pana la Bob Marley, Julio Iglesias Sr., solistul de la Red Hot Chili Peppers sau Jon Bon Jovi. Ca si concurentii romani de la “Te cunosc de undeva!', Julio este cu adevarat un expert in show-ul transformarilor, fiind confruntat nu numai cu stiluri de muzica diverse, interpretari diferite, studierea in detaliu a mimicii si gesticii, dar si cu tinute neobisnuite. Pentru unul dintre rolurile sale, Julio a trebuit sa poarte in show pantofi cu tocuri de 10 centimetri si se pare ca s-a descurcat de minune.

×