x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Incredibila vacanţă a lui Gabi Firea. Mesajul pe care vedeta tv îl are de transmis presei (GALERIE FOTO)

Incredibila vacanţă a lui Gabi Firea. Mesajul pe care vedeta tv îl are de transmis presei (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    04 Sep 2012   •   14:11
Incredibila vacanţă  a lui Gabi Firea. Mesajul pe care vedeta tv îl are de transmis presei (GALERIE FOTO)

Gabi Firea este zilele acestea in vacanta alaturi de sotul ei, Florentin Pandele si fiul lor, Petru David in statiunea turceasca Belek, din Antalya. Se pare ca Gabi si Florentin nu au putut sa-l lase acasa pe cel mic, in varsta de 3 luni si, astfel, aceasta este prima lor vacanta in trei, dar si prima vacanta a lui Tzari, asa cum il alinta cei doi. Dupa ce a zburat pentru prima data cu avionul, Tzari a ajuns pentru prima data pe malul marii.

'In sfarsit, pregatit si cremuit, am ajuns la mare', a postat pe contul sau de facebook mamica Gabi in numele lui David.

Se pare ca Gabi citeste presa chiar si in vacanta, caci dupa ce zilele trecute au aparut speculatii ca a fost ofertata de TVR, Gabi Firea lamureste situatia:

'NU SUNT IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA. IMI PLACE ACASA, CU TZARI SI CU FAMILIA MEA. SUNT IN CONCEDIU POST-NATAL SI MI-E FOARTE BINE.
Fac aceste precizari pentru cei care nu pot respira de grija mea si se intrec in stiri (fara sa imi ceara parerea) despre mine. Departe de tara citesc pe internet (masochism, ar zice unii:))) despre cariera mea. Ba ca renunt la televiziune, ba ca ma bag in seama pe la TVR, ba ca e posibil sa ajung pe la vreun alt post privat de televiziune, ba ca ma intorc la Antena 3 etc. Adevarul este ca, din concediu, ma intorc. Dar acasa, nu la serviciu. Are cineva ceva impotriva? Nu mai poate o mamica sa stea acasa cu bebelusul de 3 luni ca se si gasesc diversi sa o trimita la munca! E timp si pentru asta, sunt sigura si, asa cum mi-am obisnuit publicul, daca am ceva de anuntat, o voi face la momentul potrivit, fara pudibonderii si ifose. Au pus altii monopol pe astea si nu vreau sa concurez cu ei:)))
Ceea ce citesc despre mine e cel putin bizar si imi aduce aminte de un vechi proverb bengalez despre absurd: nu poti sa pasti o vaca in pom si sa usuci orezul cu vorba! La noi, da....', a postat vedeta tv pe pagina sa de facebook.

×