x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Intact Media Group consolideaza echipa de stiri a Observatorului

Intact Media Group consolideaza echipa de stiri a Observatorului

21 Apr 2011   •   17:59

Intact Media Group puncteaza o noua etapa in evolutia diviziei de stiri prin numirea Dorotheei Ionescu Vanau in pozitia de Project Manager Marketing & Comunicare.  

Aceasta initiativa reprezinta un element important in vederea dezvoltarii unei imagini puternice pentru principalul program de stiri al Antenei 1: Observator. 

Cu o experienta profesionala ce se intinde pe parcursul a aproape 20 de ani, Dorothea va dezvolta si va coordona strategia de promovare a Observatorului si va urmari toate oportunitatile pentru a crea un produs jurnalistic de exceptie, alaturi de echipa redactiei.

 Fost jurnalist la Baricada si PROTV, director de marketing al Diviziei Mediafax, project manager al primei retete internaţionale de promovare a României, Dorothea a conceput strategii şi campanii online pentru branduri sonore precum Coca-Cola, TVR, Evenimentul Zilei, Beiersdorf, BAT, Dacia Renault, Banca Mondiala.

Portofoliul sau contine atat campanii de promovare desfasurate in cadrul unor institutii guvernamentale, cum ar fi ministerul Turismului sau cel al Comunicatiilor, cat si proiecte de PR si comunicare strategica impreuna cu agentiile Hambar 18 sau Serban & Musneci Associates.
„Ca sa anticipez tendintele pe care le vom regasi in lunile urmatoare in politica de marketing si comunicare a emisiunilor de stiri, e limpede ca vrem sa folosim din plin aria de experienta profesionala a Dorotheei. Este, evident, un angajament pentru calitate care nu are nici un echivoc", a declarat Mihai Gadea, CEO Antena 3. 

Pentru Dorothea Ionescu Vanau, acest angajament este un privilegiu: "Sunt onorata sa intru in cel mai mare grup  media din Romania si sa lucrez cu o astfel de miza, si anume stirile Antenei 1. Faptul ca Mihai a ales sa-mi dea misiunea de a crea o echipa de seniori, cu istorii profesionale impresionante, spune multe despre modelul de business pe care il promoveaza. Am incredere ca eu si echipa mea vom contribui la succesul pe care  acest produs jurnalistic il merita."

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din România. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat în 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci  în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie, printre care Antena1, Jurnalul National sau Radio ZU.

×