x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii 80% dintre români care apelează la brokerii de credite vor să-și cumpere imobile

80% dintre români care apelează la brokerii de credite vor să-și cumpere imobile

15 Iun 2021   •   12:31
80% dintre români care apelează la brokerii de credite vor să-și cumpere imobile

Circa 80% dintre românii care apelează la un broker de credite vor să cumpere imobile, iar 10% să-și renoveze locuințele, arată un studiu realizat de AVBS Credit.

Totodată, au crescut preferințele oamenilor de a se îndrepta spre brokerii bancari, în ultimii 5 ani peste 50.000 de români atrăgând finanţări cu ajutorul intermediarilor de credite din Asociaţia Română a Brokerilor de Credite (ARBC).
Prin urmare,80% au vrut imobile forte spațioase, 10% să-și facă îmbunătățiri în casă, 7% să îşi cumpere o maşină, 3% alte proiecte. Vârsta medie a elor care apelează la brokeri bancari este de 30 ani şi provin din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara şi din alte oraşe mari şi medii din ţară.
"Brokerul de credite bancare a devenit un partener important în procesul de creditare pentru români, trendul este unul ascendent, iar românii aleg brokerii de credite pentru a accesa împrumuturi ipotecare conform nevoilor: fie doresc să îşi achiziţioneze un imobil spaţios, fie un autoturism, fie investesc în renovarea apartamentului. Rolul brokerului bancar este de a fi expert în creditare, dar şi un partener pe termen lung, pentru că alege să rămână alături de client, pe parcursul întregului proces de creditare, dar şi după obţinerea creditului", a spus Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.
 

×
Subiecte în articol: brocker de credite