x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii AccorHotels investeşte 319 milioane dolari în SBE Entertainment

AccorHotels investeşte 319 milioane dolari în SBE Entertainment

29 Iun 2018   •   10:51
AccorHotels investeşte 319 milioane dolari în SBE Entertainment

AccorHotels, cel mai mare lanţ hotelier din Europa, va achiziţiona o participaţie de 50% în SBE Entertainment Group, un conglomerat specializat in industria divertismentului, deţinut de Sam Nazarian, într-o tranzacţie prin care Accor va face o investiţie totală de 319 milioane de dolari în SBE.

 

Compania franceză AccorHotels a precizat că achiziţia va duce la majorarea profilului său în marile oraşe din SUA, cum ar fi Los Angeles, Miami, Las Vegas şi New York, şi va obţine acces la clienţii bogaţi ai SBE. Printre brandurile SBE se află Delano, Mondrian şi Hyde Bellagio.

AccorHotels va cumpăra 50% din capitalul SBE deţinut de Cain International, pentru 125 de milioane de dolari şi va investi 194 de milioane de dolari în noi instrumente financiare, astfel încât valoarea totală a investiţiei în SBE Entertainment se va ridica la 319 milioane de dolari în

În ultimii ani, AccorHotels a făcut o serie de achiziţii importante, printre care Mantra Group şi FRHI, proprietarul hotelurilor Savoy şi Plaza din Londra, respectiv New York.

AccorHotels, prezent şi pe piaţa din România, este un grup internaţional de turism, care înglobează peste 4.300 de hoteluri, staţiuni şi reşedinţe, inclusiv brandurile Sofitel, Mercure şi Ibis. AGERPRES

×