x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Chimcomplex Borzești se listează pe Piața Reglementată a BVB

Chimcomplex Borzești se listează pe Piața Reglementată a BVB

17 Ian 2022   •   09:20
Chimcomplex Borzești se listează pe Piața Reglementată a BVB

Societatea Chimcomplex Borzeşti, companie prezentă pe piaţa de capital din noiembrie 1996, se listează, începând din 17 ianuarie, pe Piaţa Reglementată a BVB. Aceasta este prezentă pe piața AeRO din 1996 și trece acum pe Piaţa Reglementată. 

"Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că luni, 17 ianuarie, Chimcomplex Borzeşti, companie prezentă pe piaţa de capital din noiembrie 1996, se listează pe Piaţa Reglementată a Bursei, categoria Standard, ca urmare a transferului de pe piaţa AeRO, parte a Sistemului Multilateral de Tranzacţionare. Este a doua companie care trece de pe piaţa AeRO pe Piaţa Reglementată, categoria Standard, după Bittnet Systems (BNET) în iunie 2020", arată BVB.

Acţiunile Chimcomplex vor intra la tranzacţionare sub simbolul bursier CRC. Preţul de referinţă, din 17 ianuarie 2022, va fi preţul de închidere al simbolului CHOB din ultima şedinţă de tranzacţionare a acestuia în cadrul SMT - piaţa AeRO.

Transferul acţiunilor Chimcomplex Borzeşti pe Piaţa Reglementată a fost realizat cu sprijinul Estinvest.

Chimcomplex Borzeşti a anunţat că vrea să achiziţioneze Rompetrol (KMG International) ca parte din strategia sa de dezvoltare, formularea unei oferte urmând să aibă loc la începutul acestui an.

În anul 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei, iar în primele 9 luni din 2021 a raportat o cifră de afaceri de 1,7 miliarde lei.

Chimcomplex a achiziţionat activele Oltchim în 2018.

×
Subiecte în articol: chimcomplex borzesti crc bursa valori bvb